Haberler

Ahmet Yaptırmış, Palandöken'de Büyük İlgi Gördü

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Ahmet Yaptırmış, seçim çalışmalarını Palandöken ilçesi ve Aşkale ilçesinde sürdürdü.

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Ahmet Yaptırmış, seçim çalışmalarını Palandöken ilçesi ve Aşkale ilçesinde sürdürdü.

Palandöken ilçesine bağlı mahallelerde seçim gezilerine devam eden Ahmet Yaptırmış, esnaf ve halkı ziyaret ederek istek ve temennilerini dinledi. Başta Yunus Emre Mahallesi olmak üzere gezdiği bir çok mahallelerde sevgi ve ilgi toplayan Yaptırmış, 1 Kasım seçimlerinin önemine değindi, halkın sorunlarını dinledi. AK Parti Seçim beyannamesinde yer alan vaatlerden bahseden Yaptırmış "Esnafa düşük faizli kredi uygulaması sürecek. Ayrıca 30 bin liraya kadar faizsiz kredi desteği verilecek. KOBİ'lerin finansmana erişimini artırmak amacıyla taşınırların teminat olarak kullanılmasının önündeki engeller tümüyle kaldırılacak. Yemde ve gübrede KDV'nin kaldırılacağını hatırlatan Yaptırmış, "Genç çiftçilerimize proje karşılığı 30 bin liraya kadar karşılıksız destek vereceğiz. Arazilerini birleştirmek suretiyle büyük ölçekte tarım oluşturan üreticilerimize destek sağlayacağız. Basınçlı sulama sistemini yaygınlaştıracağız. 2019'a kadar 10 milyar araziyi tarıma elverişli hale getireceğiz" diye konuştu

HER BÜTÇEYE GÖRE KONUT

Vatandaşın konut ve kentsel dönüşüm konularında istekleriyle karşılaşan Yaptırmış "Biliyorsunuz halkımız Kentsel Dönüşüm cümlesi ile AK Parti iktidarı ile tanıştı. Ülke genelinde her kesimin konut ihtiyacını karşılamak için Toplu Konut İdaresi (TOKİ) çeşitli şehirlerde büyük projeler gerçekleştirdi. Bu projelerden Erzurum'da faydalandırıldı. Söz konusu 13 yıl içinde Erzurum'da TOKİ tarafından Hasani Basri, Çat Yolu üzeri, Yıldızkent, gibi semtlere yüzlerce konut yapıldı. Sağlıklı şartlarda vatandaşın yaşamasını sağlanırken, aynı zamanda Erzurum harabe bir görünümden kurtarılmış oldu. Tabi TOKİ'nin projeleri bunlarla kalmadı, Abdurrahman Gazi Türbe yolu üzerinde eski Mal Meydanı olarak bilinen mevkide bitmek üzere olan yine bir konut projesinin yanında, yine Büyükşehir Belediyemizin Kombina ve çevresinde konut projesi bulunmaktadır. TOKİ eliyle emeklileri uygun koşullarla konut sahibi yapılacak. Bu çerçevede emeklilere 240 taksit şeklinde aylık 250 lira bedel mukabilinde konut sahibi olma imkanı sağlanacak" sözünü yenileyen Yaptırmış, "Emeklilere faizsiz, geri ödemesi kolay kredi verilecek. Kamu bankalarından verilecek kredinin ilk 1 yılı geri ödemesiz olacak. 1 yıl sonra başlayacak taksitler de faizsiz olacak ve uzun vadede kolay miktarlarla ödenecek" diye konuştu.

Erzurum Palandöken ilçe gezisinin ardından seçim bölgesi olan Aşkale'ye dönen Ahmet Yaptırmış, ilçede kurumları gezdi, halkın sorunlarını dinledi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Yaptırmış Palandöken Ak Parti Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title