Haberler

    Ahmet Utku - Dilek Şafak Çakar

    Tarz-ı Nev adlı projeleriyle 2011 yılından bu yana yerli ve yabancı çok sayıda dinleyiciye ulaşan Ahmet Utku ve Dilek Şafak Çakar, 21 Şubat'ta seyirci karşısına çıkıyor.

    Tarz-ı Nev adlı projeleriyle 2011 yılından bu yana yerli ve yabancı çok sayıda dinleyiciye ulaşan Ahmet Utku ve Dilek Şafak Çakar, 21 Şubat'ta seyirci karşısına çıkıyor.

    Tarz-ı Nev adlı projeleriyle 2011 yılından bu yana yerli ve yabancı çok sayıda dinleyiciye ulaşmış olan Çakar ve Utku bu defa 'Özlenen Şarkılar' ile burslu okuyan kız öğrencilerin eğitimine destek vermek için 21 Şubat'ta seyirci karşısına çıkıyor.

    Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı Öğretim Görevlisi Türk Sanat Müziği Ses Sanatçısı Dilek Şafak Çakar ve Bariton Ahmet Utku yardım amaçlı birçok konsere birlikte imza attı.

    Müziğin farklı türlerine ait eserlerin sunulacağı konserde, sanatçılar yıllardır severek dinlenen, gönüllerde ve anılarımızda yaşayan ve onları anlamlandıran unutulmaz şarkılara nefes olurken sevginin, mutluluğun, huzurun kalplerde perçinleneceği keyifli bir gece dinleyenleri bekliyor.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Dilek Şafak Çakar Nev Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title