Haberler

Ahmet Türk'ün 'Hendek Haberi' Açıklamazı: Haber Kurgu ve Gerçek Dışı

Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı BDP'li Ahmet Türk, bazı gazetelerde hakkında çıkan, "Hendeğe karşı halkın yanında" başlıklı habere ilişkin açıklama yaparken yazılanların tamamen kurgu ve gerçek dışı olduğunu söyledi.

Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı BDP'li Ahmet Türk, bazı gazetelerde hakkında çıkan, "Hendeğe karşı halkın yanında" başlıklı habere ilişkin açıklama yaparken yazılanların tamamen kurgu ve gerçek dışı olduğunu söyledi.

Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk, bugün bazı gazetelerde yer alan, 'Hendeğe karşı halkın yanında' başlıkla haberler üzerine yazılı açıklama yaptı. Türk, açıklamasında, 'AKP-Saray medyasına bağlı' olarak  nitelendirdiği ulusal bir gazetenin bugünkü sayısında 'Hendeğe karşı halkın yanında' başlıklı haber yayınlandığını hatırlatırken şöyle dedi:

"Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk'e ait olduğu iddia edilen açıklamaların ve haberin tek bir cümlesi dahi doğru değil tamamı kurgudur, gerçek dışıdır. Bu haberin asıl amacının halkımızın moralini bozmaya yönelik bir propaganda olduğunu biliyoruz. Geçmişte Hitler Almanyası'nda halkın moralini bozmak için ve devam eden mücadelesini kesintiye uğratmak için Goebbles'in yürüttüğü propagandanın benzerini bu günkü iktidar, yandaş medyasıyla birlikte yürütüyor. Partimizin içinde sanki karşıt görüşler varmış gibi bir algı oluşturmak için çalışmaktadır. Siyaset yaptığımız günden bu güne kadar halkımızın ve partimizin perspektiflerini esas alarak siyaseti sürdürdük. Bu konuda halkımızın yürüttüğü mücadelenin yanında olduk. Halkımızla birlikte demokratik geleceğimizi belirlemek için kararlılıkla çalışmalarımızı ve siyasetimizi sürdüreceğiz." - Mardin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Ahmet Türk Mardin Politika Haberler

500

Yorumlar (1)

muro:

tıstınmı ehmet o hendeklerde boğulacaksınız şehitlerin kanı sizi boğacak daha geceleri yatamayacaksınız

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title