Haberler

Ahmet Sevgilioğlu, Başkan Yardımcısı Oldu

Kastamonu Belediye Meclis Üyesi Mimar Ahmet Sevgilioğlu, Belediye Başkanı Tahsin Babaş tarafından Belediye Başkan Yardımcısı olarak atandı.

Kastamonu Belediye Meclis Üyesi Mimar Ahmet Sevgilioğlu, Belediye Başkanı Tahsin Babaş tarafından Belediye Başkan Yardımcısı olarak atandı.

29 Mart 2009 Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti'den Kastamonu Belediye Meclis Üyesi olarak seçilen Ahmet Sevgilioğlu, 30 Mart 2014 Mahalli İdareler seçimlerinde yeniden AK Parti Kastamonu Belediye Meclis Üyesi olarak seçildi.

Kastamonu, Araç, Huruçören Köyü nüfusuna kayıtlı Sevgilioğlu, 1973 yılında Karabük'te doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Karabük'te tamamladı. 1993 yılında Hacettepe Üniversitesi Safranbolu Meslek Yüksek Okulu Restorasyon programından mezun oldu. 1997 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünden mezun oldu. 1998-2003 yılları arası Kastamonu Valiliği'nde sözleşmeli Mimar olarak çalıştı. 2005 yılından itibaren serbest olarak mimarlık hizmetlerini yürüterek Türkiye'de genelinde iki yüze yakın tescili binanın restorasyon projesi ile 45 tescilli yapının onarımını üstlenerek tamamladı. Halen Maltepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Restorasyon programında yüksek lisansını sürdürüyor. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tahsin Babaş Ak Parti Karabük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title