Haberler

Ahmet Şerife Sanlı Ortaokulu'na Beyaz Bayrak

Aydın’ın Efeler ilçesinde eğitim öğretim yapan Ahmet Şerife Sanlı Ortaokulu, hayata geçirdiği hijyen koşulları sayesinde beyaz bayrak almaya hak kazandı.

Aydın'ın Efeler ilçesinde eğitim öğretim yapan Ahmet Şerife Sanlı Ortaokulu, hayata geçirdiği hijyen koşulları sayesinde beyaz bayrak almaya hak kazandı.

Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ortaklığında yürütülen okullarda hijyen ve sağlık koşullarının düzenlenmesi ve desteklenmesi amaçlı Beyaz Bayrak uygulamasında Efeler İlçesinde bulunan Ahmet Şerife Sanlı Ortaokulu 100 tam puan üzerinde 97 puanla Beyaz Bayrak ve Sertifika ödülünü almaya hak kazandı.

Aydın'da beyaz bayrak alan okullar arasına ismini yazdıran Ahmet Şerife Sanlı Ortaokulu Müdürü Özcan Kardeş, Aydın'da bir okulda daha Beyaz Bayrağın dalgalandığını görmekten mutluluk duyduğunu belirterek, "Okulumuzun hijyen, temizlik ve sağlığı konusunda emeği olan tüm idareci, öğretmen ve yardımcı personelimize; okulu evi olarak gören ve sahiplenen tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sağlık Bakanlığı Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title