Haberler

Ahmet Özhan'dan Yeni Albüm

"SON NEBİ", Hasan Esen'in müzik direktörlüğünde, müzik dünyamızın usta müzisyenleriyle, Marşandiz stüdyolarında kaydedildi.

Ahmet Özhan'ın 11 eserden oluşan "SON NEBİ" adlı albümünde, Yunus Emre'den "SENDEN GELİR CEVR-Ü CEFA", Kelami'den "EY GÖNÜL BAKMA CİHÂNE", İbrahim Nakşi'den "MAKSADI AŞIKLARIN", Aziz Mahmud Hüdayi'den "SENDEN MEDED SENDEN MEDED", Alvarlı Muhammed Lütfi Efendi'den "CAN BULA CANANINI" gibi, Divan Edebiyatı'nın önemli isimlerinin eserleri yer alıyor.

Selami Şahin'in ilahi formundaki yeni eseri "BİRLİK OLALIM" ve daha önce Erkan Oğur, ve Ruhi Su gibi önemli sanatçılar tarafından seslendirilen, sözü Muhyi'ye müziği ise Hasan Esen'e ait "ZAHİD BİZİ TAN EYLEME" de Ahmet Özhan'ın yorumuyla albümde yer aldı.

Albümde, Ahmet Özhan da iki bestesiyle yer almaktadır.

Ahmet Özhan, Tasavvuf Müziğinin seçkin eserlerinden oluşan "SON NEBİ" adlı albümünü, 10 Haziran'da Esen Müzik etiketiyle dinleyicileriyle buluşturdu…

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Özhan Hasan Esen Marşandiz Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title