Haberler

    Ahmet Nur Çebi: Kimse Büyümemizi Engelleyemez

    Farklı Kasımpaşa galibiyeti ve sonrasında Galatasaray’ın Trabzon’da yenilmesiyle gelen liderlik Beşiktaş’ta yüzleri güldürdü.

    Ligde, Kasımpaşa sınavına kadar oynanan son iki karşılaşmada 5 puan kaybeden siyah beyazlıların 5-1’lik zaferi hem yönetimin, hem de oyuncuların morallerini yükseltmeye yetti...

    İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, şampiyonluk yolunda en önemli engellerden birini kayıpsız aştıklarını ifade etti.

    Çebi, “Rakiplerimiz kadar bizim de mutlu son için şansımız bulunuyor. Yok sayılamayız. Kimsenin şampiyonluğu garanti değil. Önemli olan inanmak. Biz bu işi son haftaya, son maça, son dakikaya kadar kovalayacağız. Önümüzdeki haftadan itibaren Ankara’da şampiyonluk provalarına başlayabiliriz” ifadelerini kullandı.

    “BÜYÜMEMİZ ENGELLENEMEZ”


    Başkent'teki maçlarda taraftar desteğini fazlasıyla arkalarına alacaklarını da ifade eden Çebi, sözlerini şöyle tamamladı:

    İçerideki maçlarımızı bizi yalnız bırakmayacak taraftarımız ile birlikte oynayacağız. Taraftar desteği ve havası bize ayrı bir güç katıyor. Zor günler geçirerek buralara geldik. Statsız geldik. Hocamız, oyuncularımız büyük özveri ile çalıştılar. Yoğun bir sezon geçirdik. Kasımpaşa maçı bizim için kırılma noktasıydı. Farklı galibiyetin ödülünü oyuncularımız alacak. Primler en kısa sürede hesaplara yatacak. Kimse bizim şampiyonluk kupasına koşmamızı ve büyümemizi engelleyemez.

    Hürriyet

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Ahmet Nur Çebi Galatasaray Kasımpaşa Trabzon Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title