Haberler

Ahmet Mahmut Ünlü, FETÖ'nün Bitmesi İçin Kabe'de Nasıl Dua Ettiğini Anlattı

Güncelleme:

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Habertürk TV canlı yayınında Nevzat Çiçek'in FETÖ'ye ilişkin sorularını yanıtladı.

FETÖ'NÜN BİTMESİ İÇİN DUA ETTİ

Ahmet Ünlü, esas hedef paralel din mi? sorusuna verdiği cevapta esas hedef paralel dindi diyerek, Kabe ve Medine'de Hadis-i Şerife dayandırarak duaların geri çevrilmeyceği yerlerde FETÖ'nün bitmesi için birliklerini, cemiyetlerini ve cemaatlerini boz diye dua ettiğini anlattı.

"KARŞI ÇIKMASAYDIM ÖNÜMÜ AÇARLARDI"

Benim esas mevzum şu, ben bunlara din için karşı çıktım diyen Ahmet hoca, "Benim şahsi menfaatim için çıkmadım. Ben bunlarla o zaman iyi geçinseydim yalakalık yapsaydım benle hiç uğraşmazlardı hatta önümü açarlardı" dedi.

"ESAS HEDEF PARALEL DİNDİ"

Ahmet hoca, "Ben onlara demiyorum ki bana zarar veriyorlar ben onlara diyorum ki dinimize zarar verecekler. Bu dini bozuyorlar imanı bozuyorlar diyorum. Esas hedef paralel dinmiydi paralel dindi. Kesinlikle ibrahimi dinler safsatası bunların müştereklerinin alınması yahudi hıristiyan cennete gitmesi müslüman kızın yahudi hristiyana verilmesi dinimizi tümden değiştiriyordu bunlar. Ben bunun derdindeydim" dedi.

"BUNLARIN CEMAATİNİ DARMADAĞIN ET"

Yaşananlara dayanamadığını anlatan Ahmet hoca, "Son senesi Kabe'ye gittim. Kabe'de kendi dertlerimi unuttum. Mültezem diye bir yer var. Orada dua yüzde yüz kabul dua, artık ne kadar içten ettimse yarabbi bu beladan kurtar. Yarabbi birliklerini boz. Yarabbi güçlerini dağıt, ama tabi arapça dualarla yaptım. Sonra Kabe'nin içinde Altınoluk'ta bir hacet namazı var. Zor kılınıyor. 15 dakika secedde duruluyor. Kabe'nin içinde bu namazı yaptım ki yüzde yüz kabul hadis var. Bu namazı yaptım sırf derdim ney biliyor musun? Yarabbi bunlara bu dini bozdurma. Bunların cemiyetini cemaatini darma dağın et. Dualarımı yaptım. Ben Allah için yaptım. Bir kaç ay geçmedi beni paketlediler götürdüler. Ahmet dedim duan kabul oldu ama dedim. bedel istiyorlar dedim. Bunu ödiyeceksin dedim.

Kaynak: Haberler.com / Medya

Ahmet Mahmut Ünlü Nevzat Çiçek Habertürk Medya Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title