Haberler

Ahmet Kural, Tek Girdiği Mekandan Üç Kadınla Çıktı

Güncelleme:

'Çalgı Çengi İkimiz' filmleri ile gişede hedeflediği rakamlara ulaşan Ahmet Kural, eğlenmek için gittiği mekandan üç kadınla birden ayrıldı.

Ahmet Kural, Nişantaşı'nda gittiği barda kadınların markajında kaldı. İçerde üç kadınla eğlenen oyuncu başka bir mekana geçerken, güzeller onu uzaktan takip etti.

3 HAFTADA İKİ MİLYONU GÖRDÜ

'Çalgı Çengi İkimiz' filmleri üç haftada 2 milyondan fazla seyirciye ulaşan Ahmet Kural ve Şinasi Yurtsever, önceki akşam İstanbul gecelerindeydi.

KADINLARIN MARKAJINDA KALDI

İlk olarak Arnavutköy'deki Revma Balık'ta arkadaşlarıyla yemek yiyen ikili, gecenin ilerleyen saatlerinde Nişantaşı'nda bir bara geçti. Yurtsever'in eşi Ferihan'la eğlendiği gecede Kural, kadınların markajında kaldı.

"GÜZEL Mİ?" SORUSUNA "EVET" YANITINI VERDİ

Mekanda üç güzelle yakınlaşan Kural, çıkışta gazetecilere yakalanmamak için Yurtsever çiftiyle yürürken, kadınlar ise onu birkaç yüz metre arkadan takip etti. Muhabirlerin "Kadınların markajında kalmak güzel mi?" sorusuna gülümseyerek "Evet" yanıtını veren oyuncu, Dutluk adlı mekana girerken, güzeller de onu takip etti.

İşte o geceden kareler;






Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ahmet Kural Nişantaşı İstanbul Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title