Haberler

Ahmet Kaya'ya Saldırı Gecesinin Ham Görüntüleri

Güncelleme:

Magazin Gazetecileri Derneği'nin 1999'daki olaylı ödül töreninin ham görüntülerinde Reha Muhtar ve Ebru Gündeş'in sözleri dikkat çekiyor.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Dinamit' programında Magazin Gazetecileri Derneği gecesi ve Ahmet Kaya'ya yapılan saldırı ile alakalı çok özel detaylı görüntülerin bandı yayınlandı.

"ULAN HEPİNİZ ORADAYDINIZ BE!"

Başbakan Erdoğan'ın "Ben o sırada tuvaletteydim ben o sırada dışarıdaydım' diyenler ulan o gün hepiniz oradaydınız be!" sözleri sonrası Ahmet Kaya'ya yapılan saldırı gecesi yeniden gündeme geldi.

EBRU GÜNDEŞ: BUNU BÖLEN KALLEŞTİR

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan olaylı gecenin ham görüntülerinde ünlü sanatçı Ebru Gündeş'in kendisine uzatılan mikrofonlara yaptığı açıklama dikkat çekiyor. Gündeş açıklamasında "Daha önce de Ahmet Kaya çok tartışma konusu oldu biliyorsunuz. O yüzden artık duygularının samimiyetinden şüphe ediyorum hangi duyguyu savunduğuna dair. Son olarak söyleyeceğim Türk Kürt kardeştir bunu bölen kalleştir" ifadelerine yer veriyor.

REHA MUHTAR: ORTAÇ, AHMET KAYA'YA ANLAMLI BİR YANIT VERDİ

Saldırı gecesinde dikkat çeken isimlerden biri de Reha Muhtar'dı. O dönem Show Tv'de ana haber bülteni sunan Muhtar, olaylı gece sonrası "Ortalık böylesine karışmışken sahne alan Serdar Ortaç, Ahmet Kaya'ya şarkısı ile anlamlı bir yanıt verdi" şeklinde bir açıklamada bulunuyor.

KÖŞE YAZISINDA YEMİN ETMİŞTİ

Reha Muhtar, Başbakan Erdoğan'ın sözleri sonrası Vatan gazetesinde kaleme aldığı köşe yazısında "Üç çocuğumun üzerine yemin ediyorum ki; Ne o gece... Ne başka bir gece... Ne herhangi bir canlı yayında, Ne herhangi bir köşe yazısında... Ne herhangi bir röportajda... Ne o gecenin herhangi bir anında... Ne o gecenin dışında herhangi bir yayın anında... Ahmet Kaya ile ilgili tek bir kelime kötü bir laf... Tek bir hakaret dolu sözcük etmedim." ifadelerine yer vermişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Reha Muhtar Ebru Gündeş Ahmet Kaya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title