Haberler

Ahmet Hakan: Kızmazsa Devlet Bey'e İki Soru Yönelteceğim

Güncelleme:

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, seçim sonrası koalisyona kapıyı kapatan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye iki soru sordu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, koalisyon arayışlarına mesafe koyan ve seçim sonrası sert mesajlarıyla gündemde.

"Bize ana muhalefet görevi verildi." diyen ve erken seçim için tarih veren Bahçeli tartışmaların merkezinde. Hürriyet yazarı Ahmet Hakan da bugün kaleme aldığı "Kızmazsa Devlet Bey'e iki soru soracağım" başlıklı köşe yazısında MHP Lideri Bahçeli'ye iki soru yöneltti.

İşte Ahmet Hakan'ın Bahçeli'ye yönelttiği iki soru;

SORU BİR: Eğer "Çözüm Süreci", sizin dediğiniz gibi bir çözülme ve ihanet süreciyse... Neden çıkıp da "AK Parti ile HDP koalisyon kursun" diyorsunuz... Bu ikisi koalisyon kurarsa... Çözülme ve ihanetin hızı daha da artmaz mı? Memleketini seven, milliyetçi bir lider, kendi açısından en kötü senaryoyu milletine reva görür mü? Çözülme ve ihanet diye nitelendirdiği bir sürecin önünü açmak yerine, böyle bir sürecin önüne geçmeye çalışmaz mı?
Nedir bu işin izahı?

SORU İKİ:"Saray'la görüşen bir MHP'li varmış, onu arıyorum, tespit edersem partiden atacağım" diye açıklamalar yapıyorsunuz. Hakikaten de varsa böyle bir MHP'li... Ve bu MHP'liyi tespit edip partiden atarsanız... Partinizin milletvekili sayısı 79'a düşecektir... Bu durumda "ana muhalefet partisi" olma durumu, ismini bile telaffuz etmek istemediğiniz partiye geçmiş olmaz mı? HDP'yi ana muhalefet haline getirecek de olsa... O MHP'liyi partiden atar mısınız? Bunu yapar mısınız gerçekten?

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ahmet Hakan Coşkun Devlet Bahçeli Hürriyet Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 25 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI NİSAN 2024: Faiz kararı CANLI YAYIN! MB faiz oranı yüzde kaç oldu? Konyaspor Başkanı Fenerbahçe ile ilgili ne söyledi? Fenerbahçelileri kızdıracak sözler! DİLAN POLAT ÇIKTI MI? Dilan Polat, tahliye edildi mi? Dilan Polat aylık kazancı ne? SON DAKİKA: Merkez Bankası faiz kararı ne oldu? MB Faiz oranı açıklandı mı? Merkez Bankası faizi sabit tutarsa altın ne olur? Faiz sabit kalırsa altın düşer mi, yükselir mi? SON DAKİKA: PPK kararı ne? PPK kararı ne oldu? Merkez Bankası faiz kararı sonrası açıklama geldi mi? FAİZ SABİT KALIRSA DOLAR NE OLUR? Merkez Bankası Nisan ayı faizi sabit tuttu; Peki dolar ne olacak? Faiz sabit kalırsa ne olur? MB Nisan ayı faizi sabit mi bıraktı? SON DAKİKA: Faiz artarsa altın ne olur? #129689 Merkez Bankası faiz kararı kuru etkiler mi? Altın ne olur? MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI AÇIKLANDI! Nisan ayı faiz oranı ne oldu? Faiz arttı mı? FAİZ KARARI AÇIKLANDI MI SON DAKİKA! TCMB faiz kararında son durum ne? Faiz kararı ne oldu? Reynmen Renklensin şarkı sözleri | Reynmen'in yeni şarkısı ne? Yeterince düşmanım var benim şarkısının adı ne? Merkez Bankası faizi ne zaman açıklayacak? Merkez Bankası faiz kararını saat kaçta açıklayacak? Green Card ne zaman açıklanacak? Green Card sonuçları ne zaman belli olacak? Green Card 2024 sonuçları nereden, nasıl öğrenilir?
500

Yorumlar (360)

mhpli olarak:

nokta atışı yapmış birinci soruya ne cavap verecek. Bende merak ediyorum. her ülkücü merak ediyor.

103
21
yanıtYanıtla
BATMAN:

tamam hdp nin içinde çoğu ermeni tamam anlaştık beki onlar inkar ediyormu bız ermeni değiliz yok asıl siz kim siniz osmanlı mı yok ermenimi şimdi yok biz turkuz diyeceksiniz ecdadınız kim beli değil yezidler

82
28
yanıtYanıtla
halil:

Devlet bey mantıktan uzaklaştı. .

53
43
yanıtYanıtla
İKİ SORU BENDEN SANA:

Birincisi Hdpye Barajı geçirtmek için Amerika''''dan Talimat aldınız mı? İkincisi Sürekli Hdplileri Konuk etme amacınız neydi?, Üçüncüsü Hdpnin Başındaki Selahattin Demirtaş''''ın 2 sene Önce Hakkari''''De Mitingte Apo''''nun Heykelini dikeceğiz adındaki Videosunu izlediniz mi? Dördüncüsü Oyunuzu Hdpye verdiniz mi vermediniz mi? Bu soruların cevaplarınıda bizler bekliyoruz.

25
53
yanıtYanıtla
yıldıran:

ben cevap vereyim bahçeli yerine, bahçeli bu sürecin ülkeyi nereye götüreceğini milletin görmesini istiyor, bu süreç en başından beri yalan bir propoganda üzerinden, analar ağlamasın gibi bir algı üzerinden yönetildi. bu süreç hızlanıp vardığı yeri millet görürse yine bu süreci millet bitirir. ikinci soru ise, basit hesap mekanizmalarıyla çalışan bir parti değil mhp, 1 kişi de kalsa yolundan dönecek bir yapı değil mhp''liler.

28
47
yanıtYanıtla
SİİRTLİ:

Hdp ermeni partisi

38
24
yanıtYanıtla
RemzimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Yanı diyorsun ki MHP de davul zurna ile pkk lı karşılasın yapılan yolsuzluklara göz yumsun benimde sana iki sorum var bir Müslümanmısın iki hangi cıkara yalakalık yapıyorsun

29
19
yanıtYanıtla
ZAZA:

MHP Ermeni düşmanıdır doğru diyorsunuz Hdpliler sizler Kürt olmadığınız için Ermenilere laf edince sinirleniyorsunuz :) Ben Mhpnin Bir defa olsun Kürtlere laf ettiğini duymadım görmedim. Pkk ve Yandaşlarına cok söyledi olması gerekende o. Zaten Hdpnin Kürtlükle alakası bile yok.

42
5
yanıtYanıtla
Mhp ülkenin teminatıdır bunu anladımMobil-IOS:

Buzamana kadar akp hdp elele gelmediler mi simdide devam etsinler diyor terorist kıyafetlerylebirlikte ağladılar güldüler ülkemize terorist diyen sivan perwerle sizde biliyosunuz ama isinize gelmiyor sn.hakan

9
35
yanıtYanıtla
seçim:

bahçeli ülke batarsa halk mhp der düşüncesinde zavallı

41
2
yanıtYanıtla
Tüm 360 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title