Haberler

Ahmet Hakan, Demirtaş'ın 'Gözleme' Fotoğrafını Yorumladı

Güncelleme:

Demirtaş'ın annesiyle birlikte gözleme pişirirken çekilmiş fotoğrafını yorumlayan Ahmet Hakan, "Ne yani? Şimdi Demirtaş, bir dirhem gözlemeyi yanında sıcacık bir çayla Devlet Bahçeli'ye ikram etse... Bahçeli 'Hayır' mı diyecek?' diye sordu.

SOSYAL MEDYAYI SALLAYAN KARE

Diyarbakır'da yaşayan annesi Sadiye Demirtaş'ı ziyaret eden HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, iftar sofrasının hazırlanmasına yardım etmiş, Twitter hesabından da annesinin hazırladığı gözlemeleri eşiyle birlikte sac üzerinde pişirdiği görüldüğü fotoğraflar ve "İftar hazırlığında Annemize yardım ettik, özlemiştik Anneyi de patilayı da (gözlemeyi)" mesajı paylaşmıştı.

AHMET HAKAN: GÖZLEMEYİ BAHÇELİ'YE İKRAM ETSE...

Demirtaş'ın takipçilerinin büyük ilgisini çeken ve pek çok portalda haber de olan bu fotoğraflar bugün Ahmet Hakan'ın da gündemindeydi. Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, fotoğrafa bakarken, "Şimdi Demirtaş, bir dirhem gözlemeyi yanında sıcacık bir çayla Devlet Bahçeli'ye ikram etse... Bahçeli 'Hayır' mı diyecek?" diye mırıldandığını yazdı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Selahattin Demirtaş Ahmet Hakan Coşkun Devlet Bahçeli Diyarbakır Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (36)

berzo:

kişilik abidesi selo başkan bütün liderler sana kurban olsun

19
9
yanıtYanıtla
turanz:

Yüzünde nur var nur yok böyle lider türkiyede afiyet şeker olsun selocan

15
9
yanıtYanıtla
Badakla:

Afiyet olsun samimi insan

16
6
yanıtYanıtla
firat dicle:

hasa böyle eli öpülesi bir Annenin gözlemesini bahceli gibi birine verilmesi günah islemektir bahceli gibi bir fasiste helal gözleme verilmez hele bu gözleme Kürd ananin gözlemesi ise hic verilmez cünkü verilirse o ana günaha girmis olur niye cünkü bu fasist hergün cocuklarinin ölmesini istiyor Viransehirli

11
10
yanıtYanıtla
KitzbühelMobil-IOS:

Gözlemeni git irakta yap, burasi türkiye

2
18
yanıtYanıtla
baharr:

Bahceli ye zikkim versinler. Gozlemeyi bana gonderin, ben en azindan insanim

10
10
yanıtYanıtla
ts lu:

Mhp fasistlikten baska ne anlar ki.yasasin selo baskan.

10
9
yanıtYanıtla
hak allah ın adıdır:

ulan ülkücüler ulan bülücüler siz demirtaşın müslümanlığından nasıl şüphe edersininiz emin olun o sizden daha çok dindardır allahtan korkun

9
10
yanıtYanıtla
CESİ:

ŞİRİNLERDEN ŞİRİNE . . . . GÖZLEME YAPIYOR ŞİRİN ÇOCUK. . . 53 KİŞİNİN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ OLAYLARIN MÜSEBBİBİ OLMAK Bİ TARAFINA DOKUNMUYOR. . . . . . . . DÜNYADA VİJDANI OLMAYAN BİR YARATIK VAR MI DİYE MERAK EDERDİM HEP. . . . VARMIŞ MEĞER. . . .

3
15
yanıtYanıtla
halk:

Bahceli tükürdügünü yalamaya alisik. Bak yakinda Saray iftar sofrasinda olabilir;-)))

16
2
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title