Haberler

Ahmet Hakan'dan Melih Gökçek'e Efsane Yanıt

Güncelleme:

Köşesinde bir çikolata firmasının reklamını yapan Ahmet Hakan'ın kendisiyle dalga geçen Melih Gökçek'e verdiği Bülent Arınç'lı yanıt olay oldu.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, dün kaleme aldığı köşe yazısında uzun süredir Twitter üzerinden devam eden Nutella çılgınlığını yerden yere vurup Sarelle'ye sahip çıktı.

EFSANE YANIT

Ahmet Hakan'a sosyal medyada büyük yankı uyandıran yazısıyla ilgili Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de göndermede bulundu. Ancak Hakan'ın Gökçek'e verdiği yanıt Twitter efsaneleri arasındaki yerini aldı.

"BÜLENT ABİ'YE GÖNDERDİM"

Ahmet Hakan, Melih Gökçek'in "Ahmet acayip reklam yapmışssın. Biliyorsun şekerli yiyemiyorum. Bir kavanoz da bana gönderir misin?" sözlerine "Bülent Abi'ye gönderdim bir kavanoz. Olur sana da gönderelim" şeklinde yanıt verdi.

İşte ikili arasında geçen o diyalog;

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ahmet Hakan Coşkun Bülent Arınç Melih Gökçek Twitter Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (84)

KürşatMobil-IOS:

Helal be mhp geliyor

24
25
yanıtYanıtla
BRUSKMobil-ANDROID:

ULAN SALAK NE MA HA PA ,SI HDP DIYECEKTIN.

27
19
yanıtYanıtla
SIIRTLImobilWeb@haberler.com:

Ahmet hakan bir masondur demedi demeyin

10
30
yanıtYanıtla
HalkMobil-IOS:

Ahmet melih bulent defolun gidin. Oyumuz mhp ye

25
14
yanıtYanıtla
hacımobilWeb@haberler.com:

Ne çektin be i.melih. bundan birkaç yıl sonra beynini bir kenara bırakıp akpye sahip çıkan ve bugün kendini güçlü sananlarla aynı böyle dalga geçecekler

30
6
yanıtYanıtla
ÜLKÜ OCAKLARINI KAPATMAYA DEVLETİN GÜCÜ YETMEZmobilWeb@haberler.com:

Ahmet hakan objektif bir gazeteci degildir. Kürtlere cok deger veriyor. Kirrolarla bir oluyor.

4
31
yanıtYanıtla
MehmetMobil-IOS:

Ahmet Hakan adaletçe yazan bir kaç gazeteciden biri adaletten anlamayanlara dokunuyor tabii.vatan denince Çakıl ve toprak anlayan bayrağı kendi vatandaşlarına karşı kutsama sembolü olarak kullanan, Dünya'ya bir icat vermemiş kara Kalabalıklar kafatasçılık yapıp kendilerinden olmayan herkese ölüm diye zırvalayan holiganlardır. çok komikler gerçekten Gülünç düştüklerini nerden bilecek yaşadığı sokaktan dışarı çıkmamış hayatın da tek bir kitap olsun okumamış. İşi gücü vur ez öldür insancıklar.

29
4
yanıtYanıtla
TWİTTER BAŞKANI M.GÖKÇEK )):

MELİH GÖKÇEĞİN İŞİ GÜCÜ TWİTT ATMAK ONA BUNA LAF YETİŞTİRMEK HA BİRDE PARSEL PARSEL SATMAK. . BEN OLSAM AHMET HAKANIN YERİNDE OLUR ABİ PARSEL PARSEL GÖNDEREYİM ÇİKOLATAYI SANA DERDİM :))

25
6
yanıtYanıtla
tc askeri:

ahmet hakan seni hiç sevmiyorum artık senin hangi bayrağa hizmet ettiğin belli değil

8
23
yanıtYanıtla
SerhatMobil-IOS:

Hükümet'in 2. Adam'ı parsel parsel sattı diyor onuru olsa gelin sorgulayın deyip istifa ederde ne gezeeeer

22
9
yanıtYanıtla
Tüm 84 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title