Haberler

Ahmet Hakan'dan Gökçek'e Sert Tepki

Güncelleme:

Hakan, Melih Gökçek'in Bülent Arınç'a yaptığı bazı suçlamalarda köşe yazılarını delil olarak vermesine tepki gösterdi.

Hakan'ın 23 Mart 2014 tarihinde kaleme aldığı yazıyı Twitter'da paylaşan Gökçek, Arınç'ın damadı Doç Dr. Ekrem Yeter'in Cemaat'le ilişkisi olduğunu ve Hakan'ın bu durumu yazısında belirttiğini ifade etti.

Köşe yazısının Melih Gökçek tarafından delil olarak gösterilmesine sert tepki gösteren Ahmet Hakan, "Bunu bir delil olarak kabul etmek benim aklımın alacağı bir iş değil. Biz gazetecilerin yazdıkları bu tür yazıların, bir kavganın mezesi haline dönüştürülmemesi gerektiğini söylemek istiyorum" dedi.

ABDULKADİR SELVİ DE DESTEK VERDİ

Gökçek'e Tarafsız Bölge yayınında cevap veren Hakan'a, programın konuklarından Yeni Şafak yazarı Abdülkadir Selvi de destek verdi.

İŞTE AHMET HAKAN'IN O AÇIKLAMALARI

İşte, Hakan'ın o açıklamaları: " Bülent Arınç'ın damadının Cemaat tarafında olması ve oradaki varlığını sürdürmesi enteresan gelmişti. Bir durum tespiti olarak enteresan gelmişti. Ben onu yazmıştım. Şimdi bir insanın damadının, oğlunun, kızının, kardeşinin bulunduğu yerle o insanı yargılamak, bir delil olarak kabul etmek benim aklımın alacağı bir iş değil. Biz gazetecilerin yazdıkları bu tür yazıların, bir kavganın mezesi haline dönüştürülmemesi gerektiğini söylemek istiyorum."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ahmet Hakan Coşkun Bülent Arınç Melih Gökçek Cemaat Medya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (71)

DEĞİLMİ ?:

ERDOĞANA LAF EDEN SEFİLLER. . . . NEYMİŞ LİDERE OY VERİLİYORMUŞ. . . . . MHP 1969 YILINDA KURULDU. . . 46 YIL DAHA 2 NCİ GENEL BAŞKANI BAHÇELİ . . . 1999 DA KOALİSYON OLDUĞU DÖNEMDE MEMLEKETİ 1 CENTE MUHTAÇ ETTİ. . HALA OY VERİYORSUNUZ. . . . KEMAL 5 SEÇİM KAYBETTİ HALA AYRILMIYOR OY VERİYORSUNUZ. . . . ERDOĞAN HER SEÇİM DEDİ KAYBEDERSEM ÇEKİLİRİM. . . 3 DÖNEM KURALI KOYDU. . . BUNA RAĞMEN 3 DÖNEMLİKLER ERDOĞAN VE DAVUTOĞLU İLE GÖRÜŞTÜLER 3 DÖNEM KALDIRILSIN DİYE. . . ŞU AN EN YAŞIL VEKİLLER MHP VE CHP DE. . . DEMEKKİ AK PARTİ EN DEMOKRAT PARTİ 3 DÖNEM KURALI NE KADAR DOĞRU AKSİ HALDE GİTMİYORLAR ERDOĞAN BUNU GÖRMÜŞ BİR LİDER. . . . . . LİDER PARTİSİ EVET HEPSİDE AYNI. . AK PARTİ DEĞİL SADECE. . . SAV VE DENİZ BEY 78 YAŞINDA DAHA BİR SÜRÜ VAR 70 YAŞ ÜZERİ CHP

13
40
yanıtYanıtla
Ali Aydin:

Hirsizlar desifre olmaya basladi . Daha neler var neler . Cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluk dönemi AKP dönemidir. Bunu millet de biliyor da, bakma sen.

42
7
yanıtYanıtla
merve ergunmobilWeb@haberler.com:

Tayyip erdogan bu ulkenin lideridir arınç miladini doldurmuştur

10
22
yanıtYanıtla
ali:

arınç haksız

4
27
yanıtYanıtla
BÜLENT ARINÇ''I SEVİYORUZ.:

2001 yılında ak parti kurulduğunda melih gökçekin nerede durduğunu biliyoruz. bilmeyenler bilsin Tayyip''e karşı yeni bir parti kurup başbakan olmanın hayalini kuruyordu. ama Bülent ARINÇ Tayyip''in yanında yer aldı. dağdan gelen şimdi bağdakini kovmaya çalışıyor. . . yemezler. . .

24
6
yanıtYanıtla
BAŞKAN:

HAKAN YAZDIKLARINDAN EMİN DEĞİLSEN NİYE YAZIYORSUN, RAHATSIZ OLUYORSUN. EĞER YAZIYORSAN DOĞRUYSA ŞİMDİ NİYE KIVIRIYORSUN.

7
21
yanıtYanıtla
NBCmobilWeb@haberler.com:

AHMET HAKAN ...TANİDİĞİM İLK DÖNEKLERDEN.....

12
14
yanıtYanıtla
cermikli:

AKP memleketi akraba yandaslarinizla yiyip bitirdiniz siz geldiniz mazot 1, 80 di simdi 5 lira. Yeter istemiyoruz sizi din tüccarlari, sizde zerre kadar allah korkusu yok

18
7
yanıtYanıtla
vatansever:

ne mutlu türküm diyene

15
8
yanıtYanıtla
MİLLİYETÇİ:

SON BİR YILDA HERKESİN MASKESİ DÜŞTÜ. ULUSALCILARIN ÜLKE İLE, GÜLENCİLERİN DİN İLEMHP''NİN MİLLİYETÇİLİKLEPKK''NIN KÜRTLER İLE ALAKALARI OLMADIĞI ORTAYA ÇIKTI

15
7
yanıtYanıtla
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title