Haberler

Ahmet Hakan, Canlı Yayında Aydın Ünal'ın Attığı Tweet'e İsyan Etti

Güncelleme:

Ankara'da 86 kişinin hayatını kaybettiği Cumhuriyet tarihinin en kanlı terör saldırısıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın metin yazarı, AK Parti Milletvekili Aydın Ünal'ın "Ankara'da akan kana bir vampir edasıyla üşüşen CHP ve HDP yönetimi ile Doğan/Fetullah medyasını da yakından izliyoruz. O kan sizi boğacak." tweeti, gazeteci Ahmet Hakan'ı çileden çıkarttı. Hakan, canlı yayında isyan etti.

"VAMPİR MİYİZ BİZ?"

Ahmet Hakan, Ankara'daki saldırıya değinerek, "Davutoğlu'nu dinledim, Cumhurbaşkanı'nı dinledim. 'Gün birlik günüdür.' diyor. Sizin milletvekiliniz, Aydın Ünal, Cumhurbaşkanlığı metin yazarı. AK Parti'den milletvekili seçilecek. Ne yazıyor. Şimdi de Tweet atmış. Şuraya bak. Gün birlik ve beraberlik günü. Buradan Kemal Kılıçdaroğlu'na sesleniyorum. 'Alın bunu gösterin. Nasıl birlik ve beraberlik olacak?' diye sorun. Vampir miyiz biz? Bir kan varsa, o kan sizi boğacak." dedi.

KILIÇDAROĞLU'NDAN JET YANIT

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Hakan'ın çağrısına jet bir biçimde yanıt verdi. Yarın Başbakan Ahmet Davutoğlu'yla görüşecek olan Kılıçdaroğlu tweetleri yarın Davutoğlu'na soracağını belirtti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ahmet Hakan Coşkun Aydın Ünal Ak Parti Medya Güncel Haberler

500

Yorumlar (144)

TATVANLI AYAZ:

TERÖRIST AKP SEN BU ULKENIN BELASISIN.SURIYENIN KASABI OLDUGUN GIBI.

68
109
yanıtYanıtla
HAKANMobil-ANDROID:

KATİL HDP VE ONA OY VEREN HERKESTİR!!

94
66
yanıtYanıtla
TATVANLI AYAZ:

TERÖR ÖRGÜTÜ PARTISI AKP.BUNU HANGI TIMLERIN YAPTI.

64
95
yanıtYanıtla
deli kasap:

eninde sonunda vatan partisi.

99
11
yanıtYanıtla
DİK DUR EĞİLME BU MİLLET SENİLE:

sen çok ortalığı proveke ediyorsun Ahmet hakan sen yapıcımısın YIKICIMISIN ?

42
65
yanıtYanıtla
Mardin:

Yasasin Ahmet Hakan Tek care hdp

53
48
yanıtYanıtla
AKPLİ TROL:

AKP ISIDI BESLEDI BESLEDI SIMDI DE MEYVELERINI ALIYOR

14
86
yanıtYanıtla
KOD ADI YEŞİLMobil-IOS:

Hdp nin oyunu başka bişey değil

68
31
yanıtYanıtla
TK:

CNN VE FOX TV GİBİ KANALLAR GELİŞMEKTE OLAN ÜLKELERE AÇILMIŞ AMERİKAN KANALLARI. BURADA MUHALİF KESİMİN SESİ GİBİ DURAN BU KANALLAR ASLINDA ÜLKEYİ KARIŞTIRMAK İÇİN SÜREKLİ ÇALIŞIR. İKTİDARDA CHP OLSA İDİ BU SEFER AK PARTİNİN SÖZCÜLÜĞÜNÜ YAPARDI ÇÜNKÜ KANALIN İSTEDİĞİ ABD ÇIKARLARI DOĞRULTUSUNDA ÜLKEYİ KARIŞTIRMAK VE TARAFLARI BİRBİRİNİE DÜŞÜRMEK. YOKSA ELİN ABD FOX KANALLARININ BİZİM COĞRAFYAMIZDA BİZİM İYİLİMİZ İÇİN HABER YAPMASI KADAR ABES BİR ŞEY OLABİİR Mİ, AHMET GİBİ KUKALALARDA VAR

80
16
yanıtYanıtla
Erzincanli:

Vampir az kalir size en buyuk devlet dusmanlari siz siniz

76
10
yanıtYanıtla
Tüm 144 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title