Haberler

Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi Meyvelerini Vermeye Başladı

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda hizmete açılan ve son olarak “Alternatif Sahne” konseptiyle düzenlenerek şehre yeni bir soluk getiren Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi, Süleymanpaşa Belediyesi’nin etkinliklerinin yanı sıra üniversite öğrencilerine de ücretsiz olarak hizmet...

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda hizmete açılan ve son olarak "Alternatif Sahne" konseptiyle düzenlenerek şehre yeni bir soluk getiren Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi, Süleymanpaşa Belediyesi'nin etkinliklerinin yanı sıra üniversite öğrencilerine de ücretsiz olarak hizmet vermeye devam ediyor.

Namık Kemal Üniversitesi ana girişi kapısı karşısında yer alan Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi'nde salon sıkıntısını Alternatif Sahne ile aşan üniversite öğrencileri, "Bir Garip Tiyatro Silsilesi" adlı interaktif tiyatro oyunuyla tiyatro severler ile buluştu.

Hem güldüler hem de güldürdüler

Tiyatro Olimpos tarafından sergilenen oyunda Ali Rıza Demirbulat, Abdullah Yıldız, Gönül Atakan, Duygu Melek ve İlker Bilgili'den oluşan Namık Kemal Üniversitesi öğrencileri Alternatif Sahne ile oyunlarını arkadaşlarına sergilemenin mutluluğunu yaşayarak hem güldüler hem de güldürdüler.

"Bu sahne öğrencilerimizin kendi gösterilerini, konserlerini sergilemeleri için oluşturuldu"

Alternatif Sahne'nin Tekirdağ'ın sahne ve salon ihtiyacından yola çıkılarak hazırlandığını ve özellikle öğrencilere hizmet etmek için var olduğunu belirterek açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, "Tekirdağ'daki sahne ve salon eksikliğini bir nebze olsun azaltabilmek için hayata geçirdiğimiz Alternatif Sahne'de bugün üniversite öğrencilerimizin oyunlarını arkadaşlarına sunuyor olabilmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu sahne aslında öğrencilerimizin kendi gösterilerini, konserlerini sergilemeleri için oluşturuldu. Bizler bu sahnede öğrencilerimizin konserler, oyunlar, dans gösterileri sergilemesini istiyoruz" diye konuştu.

"Öğrencilerimiz ücretsiz olarak yararlanabilirler"

Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi'nde isteyen her öğrencinin ücretsiz bir şekilde yararlanabileceğinin altını çizen Başkan Eşkinat, "Öğrencilerimiz derslerinden artan zamanda şehrimizde keyifli zaman geçirebilmesi için çeşitli olanaklar yaratmaya çalışıyoruz. Alternatif Sahne'de onlardan biri. İsteyen her arkadaşımız bu hizmetten Ahmet Erensoy Gençlik Merkezimiz ile iletişime geçerek ister tiyatro, ister konser, ister toplantı, ister gösteri ne isterlerse tamamen ücretsiz olarak yararlanabilirler" ifadelerini kullandı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Namık Kemal Üniversitesi Ekrem Eşkinat Süleymanpaşa Tekirdağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title