Haberler

Ahmet Dursun: Survivor'da Babamın Öleceğini Hissetmiştim

Güncelleme:

Eski milli futbolcu, "Adada bir yandan mide sorunum bir yandan babamın hastalığı iyi değildim. Babamın öleceğini hissettim sanki bir şekilde çıkmak istedim" dedi.

Beşiktaşlı eski Milli futbolcu Ahmet Dursun, bir canlı yayın programında Survivor Allstar'da yarışırken babasının öleceğini hissettiğini ve bu yüzden ayrılmak istediğini söyledi.

"BABAMIN ÖLECEĞİNİ HİSSETTİM"

Milli futbolcu ardından açıklamalarına şöyle devam etti, "Babam 1,5 senedir akciğer kanseri tedavisi görüyordu. Geçen sezonki Survivor'da 'acaba kötü bir haber gelir mi' diye kafam babama takılıydı. Döndüm ve başka doktora gittik. Almanya'daki o doktor babamın suratına "üç aylık ömrün var, görebileceğin herkesi gör" dedi.

"ANİDEN SURVİVOR'A GİTTİM"

"Babamın morali çok bozuldu. Bunu söyleyen bir Türk doktor. Kardeşim babamı Alman doktora götürdü onlar bir tedavi programı ayarladı. Babam birazcık düzelmeye başladı. O esnada aniden Survivor Allstar'a gitmek zorunda kaldım."

DÖNDÜKTEN SONRA BABASI ÖLMÜŞ

"Adada bir yandan mide sorunum bir yandan babamın hastalığı iyi değildim. Midemden rahatsızlanınca doktor 'karar senin' dedi. Babamın öleceğini hissettim sanki bir şekilde çıkmak istedim. Döndükten kısa bir süre sonra kardeşim aradı ve babamın öldüğünü söyledi."

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Ahmet Dursun Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu durakları neler? Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu ne zamana kadar ücretsiz olacak? Metro hattı açıldı mı? Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (38)

Elbistanli Mobil-IOS:

Hdp geliyor

11
48
yanıtYanıtla
Kimse kimMobil-IOS:

Şu turabiyi Gönderin de izleyelim artık survivoru

35
17
yanıtYanıtla
oguz k.Mobil-ANDROID:

baban akciğer kanseriyken survivor'a gidebiliyorsan diyecek söz yok sana ahmet dursun.Ne hayırlı evlatmışsın.!!

49
1
yanıtYanıtla
KANCAN:

ALLAH ASKINA PARA DESEN PARAN VAR ACUN SIZI SILAH ZORUYLAMI GOTURUYOR ADAYA KIMI 3 AYLIK KIZINI BIRAKIYO KIMI KANSER BABASINI BIRAKIYO ALLAH SIZE AKIL VERSIN BASKA DIYECEK BISEY YOK

47
2
yanıtYanıtla
ayse krdmrmobilWeb@haberler.com:

Su turabi aptali ne zaman defolacakk

37
7
yanıtYanıtla
Serhat AcarmobilWeb@haberler.com:

bir an önce Turabi gitsede survivor kendi hayatına başlasa

32
8
yanıtYanıtla
Can_B:

Elenince babasi aklina geldi , bu durumda babasinin morala ihtiyaci varken kendisi adada merve aydinla dedikodu yapiyor hayirli evlat iste

25
11
yanıtYanıtla
Kurmanci 13Mobil-IOS:

Oylar HDP ye...

3
32
yanıtYanıtla
dorukMobil-ANDROID:

ne zorunlulugundan bahsediyorlar.baban hastaysa kimse seni silah zoruyla goturemez.cok hayirli evlatmissin

33
0
yanıtYanıtla
emin:

madem baban o vaziyette niye katılıyorsun yarışmaya arkadaş

26
4
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title