Haberler

Ahmet Dede'yi Anıyoruz

Akçakoca'da Cumayanı Evliya Cami Geleneksel Ahmet Dede Anma Cümle Mevlüdü bu sene 7 Temmuz 2013 Pazar günü yapılacak.

Cumayanı Evliya Cami Dernek Yönetim Kurul Üyesi Nejat Özdeş "Her sene yaptığımız ve geleneksel hale getirdiğimiz ve inananların büyük ilgi gösterdiği Ahmet Dedeyi anma Cümle mevlidimiz için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bu sene geçmiş senelerden daha da ilgi çekeceğini düşünmekteyiz. Çünkü Ramazan ayının gelmesinden iki gün önce yapmamızdan dolayı yoğun bir kalabalık bekliyoruz" dedi. Özdeş "Cami ve çevresini Belediyemizin katkıları ile temizledik, Belediye Başkanına bu konuda teşekkürlerimizi sunuyoruz, Belediye çalışanlarının olağan üstü çalışmaları bizleri ziyadesiyle çok memnun etti. Allah onlardan razı olsun, tüm çalışanlara teşekkür ederiz" dedi.

Cumayanı Evliya Cami Yaptırma Derneği Başkanı Hüseyin Denizgez ise "Her sene yapmış olduğumuz ve geleneksel hale getirdiğimiz cümle mevlidi bu sene mübarek Ramazan ayının öncesinde Akçakocalı vatandaşlarımıza günahlarından arınmaları için ve sağlık içerisinde bir Ramazan ayı geçirmelerine vesile olmasına dua etmelerine büyük bir fırsat olacaktır. Bundan dolayı tüm Akçakocalı kardeşlerimizi Cümle mevlidine bekliyoruz" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Dede Akçakoca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title