Haberler

Ahmet Çakar, Galatasaray'ın Yeni Hocasını Açıkladı

Güncelleme:

'Beyaz Futbol' programının yorumcusu Ahmet Çakar, Galatasaray'ın yeni teknik direktörünün Hagi olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de İstanbul Başakşehir'e 4-0 yenilen Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli'nin geleceği de tartışılmaya başlandı. Yorumcu Ahmet Çakar, aldığı istihbarat doğrultusunda Galatasaray'ın Hagi'yle anlaştığını söyledi.

ÇAKAR'DAN HAGI İDDİASI

Abdürrahim Albayrak'ın yönetime girmesiyle Lucescu sesleri sarı-kırmızılı camiada yüksek sesle konuşulmaya başlanırken, flaş bir iddia da Ahmet Çakar'dan geldi. Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol adlı programının yorumcusu Ahmet Çakar, Galatasaray'ın yeni teknik direktörünün Hagi olduğunu iddia etti.

"PERŞEMBE GÜNÜ BELLİ OLUR"

Galatasaray'ın Prandelli ile yollarını ayıracağını iddia eden Çakar, "Yazın bunu bir yere, Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Hagi'dir. Perşembe gününe kadar belli olur" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Cesare Prandelli Gheorghe Hagi Galatasaray Ahmet Çakar Spor Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500

Yorumlar (20)

sinan:

morinyo gelse bu takımdan bi cacık olmaz ruhsuzlar paraya doymuş eşkıyalar

31
1
yanıtYanıtla
hascimbomlu:

a2 sahaya, bu takım mezbahaya. . . . . . . .

24
1
yanıtYanıtla
Hagi olmaz:

Hagi geleceğine Prandelli kalsın daha iyi. .

13
8
yanıtYanıtla
CİNCON:

Bu hoca gayet iyi, biraz zaman vermek lazım, sonuçta yeni geldi. Forvette Burak çok iyi ve başarılı buluyorum. Her maçta 90 dk. oynamalı, Melo defansda, Snaydır da sol açıkta oynamalı, Ayrıca Sabri Reizi biran önce Kadroya alıp Direk 11 de 90 dk. oynatmamız şart. Ayrıca futbolcularla toplantı yapılıp, 4 - 4 olayını iyice anlatmanız lazım, sizin 4. yıldızınızı sanırım Futbolcular hermaçta 4 yiyecez diye yanlış anladılar.

6
10
yanıtYanıtla
TÜRKİYE:

Fatih Terim''i getirin siz takımın başına, Türkiye''yi kurtarmış olursunuz. . .

9
6
yanıtYanıtla
GALATASARAYLI:

Kim gelirse gelsin iki Italyani aratmaz. Simdiden BJK NIN Sampiyonlugunu kutlayalim.

10
4
yanıtYanıtla
Tc:

Ersun yanal gelsin

9
5
yanıtYanıtla
GURBETCi:

HAGi DAHA ÖNCE NE YAPMISTI KISA BiR ZAMAN SABREDEMEDiLER HAGiYE AMA KUPA FiNALiNDE FENERi BESLEMiSTi O BiR EFSANE

5
5
yanıtYanıtla
vatandaş:

bu çakarı bir defa ayağından vurmuşlardı hatırlarsanız. böyle giderse bu defa kafasından vuracaklar. ağzının hiç ayarı yok bunun. .

9
1
yanıtYanıtla
LUCESCU:

GS''ın başına gelebilecek (kalite ve tecrübe açısından) tek hoca Lucescu''dur. O olmazsa Denizli olabilir. Ersun Yanal ve Yılmaz Vural fenere yakışır, bize değil. . Hagi ise yetersiz olur. . Gs olduğunu söyleyen F. Terim ise A. Yıldırım ve Y. Demirören''in tuzağına düşerek GS''ı yarıyolda bırakmıştır.

8
2
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title