Haberler

Ahmet Çakar: Fatih'in Aslanları Değil Kedicikleri

Güncelleme:

Futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Letonya ile 1-1 berabere kalan Millileri yerden yere vururken "Terim ve aslanlarının aslında Fatih ve kedicikleri olduğunu gördük." dedi.

Milli Takımımız mum gibi eriyor! 2010, 2012 ve 2014'teki hayalkırıklıklarının ardından Fransa EURO 2016 yolculuğuna umutla başlayan Ay Yıldızlılar, çıktığı 3. maçtan da galibiyetsiz ayrıldı. Terim'in öğrencileri Letonya ile 1-1 berabere kaldı.

Maçın ardından Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol adlı programda Türkiye'nin Letonya ile 1-1 berabere kaldığı maçı değerlendiren Ahmet Çakar, Terim ve ekibini yerden yere vurdu.

'YAZIKLAR OLSUN' BAŞLIĞI AZ BİLE

"2016 Avrupa Şampiyonası şansını kaybettik, dünyaya rezil olduk" diyen Çakar, "Başta Fatih Terim ve oyuncular için yazıklar olsun başlığı az bile. Aslında başka şeyler söylemek istiyorum ama terbiyem elverse de hukuk elvermiyor. Bırakın Süper Ligi, bırakın PTT 1. Ligi, İkinci Lig B kategorisinde bile küme düşmemeye oynayacak bir takıma karşı rezil rüsva olduk." dedi.

"FATİH VE KEDİCİKLERİ"

Hiç kimse bana hikaye anlatmasın, Umut Bulut'un ya da Adem Büyük'ün kaçırdığı gollerden söz etmesin. Dünyaya rezil olduk. 2016 Avrupa Şampiyonası şansını kaybettik, daha önemlisi 77 milyonun gıpta ile baktığı Terim ve aslanlarının aslında Fatih ve kedicikleri olduğunu gördük.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Ahmet Çakar Fatih Terim Letonya Fransa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (14)

GURSEL:

Yıldırım demir ören süper bir milli takım yaratmış. Helal olsun. Pisliğin üstünü örtüp yeni inşaat yapmak istersen olacağı bu. Türk futbolu f. b yüzünden fisliğe saplanmış yoneticilerde içinde boğulacaklardır. HELAL OLSUNFATİHİN FARELERİ

3
23
yanıtYanıtla
YENER:

ben Trabzonsporluyum şuan ki olayın durumun ne alakası var FB ile. Sende muhalefet yapacaksan yerinde yap

yanıt0
yanıt0
YURTTAŞ:

BETER OLSUNLAR 4 000 000 EUR ZEHİR OLSUN TERİME

8
3
yanıtYanıtla
bayx:

türk futbolu maalesef 3 temmuzda, parelel fitneciler tarafından katledilmiştir, ne kardeşlik kalmıştır ne arkadaşlık, fb li futbolcular nasıl olsunda her daim kalleşlik peşinde koşan ts ve gs liler ile beraber oynasın, milli takım fb-bjk ve lejyonerlerden kurulmalı. . . . . pareleller seviniyorlardır, her başarısızlık, onların hanesine sevindirici bir haberdir. kuyuya bir taş(şike) attılar, kimse çıkaramıyor. . .

2
5
yanıtYanıtla
spor:

senin beynin ne ile çalışıyor merak ediyorum , yada zeka yaşını bir ölçtür erken tedavisi olabilir

yanıt0
yanıt0
???:

parelelci seniii

yanıt0
yanıt0
garacor:

anca konuşursunuz bee boş tenekeden daha güçlü ses çıkarmış boş tenekeler

3
2
yanıtYanıtla
temel bilgin:

aykut kocaman. başka care yok.

0
5
yanıtYanıtla
bayx:

ermanda , a. çakarda arkadan sallıyorlar, f. terim bağlansın hepsi sus pus oluyor, bir ara yavuz seçkin, f. terim rolünde bağlandı, hepsi kıpkırmızı oldu korkularından, bu iki adam kaos dan besleniyor. . . tamam f. terim gitsin, kim gelsin. . . ???denizli. . . bu ülke denizli ve f. terim arasına mı sıkıştı. . . yokmu başka adam. . . bir o, bir o. . . tek sıkıntı, 3 kuruşluk adamlara, milyon dolarlar vermek. . .

2
1
yanıtYanıtla
Ercan yldrm:

Türk futbolunu bugünkü duruma getiren Tv lerde üç büyükleri savunmak için hakem antrenör kıyımı yapan Tv yorumcualrıdır. yabancı yorumcu istiyoruz.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title