Haberler

Ahmet Çakar, Arda Turan'dan Özür Diledi

Güncelleme:

Ahmet Çakar, Atletico Madrid'e giden Arda Turan hakkında yıllar önce söylediği sözlerinden dolayı özür dilerken milli futbolcuya övgüler dizdi.

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, 2009 yılında yayınlanan Telegol programında yaptığı açıklamayla o dönem Galatasaray forması giyen Arda ve Messi arasında çok büyük kalite farkı olduğunu belirtirken, milli futbolcumuzun Barcelona'nın sahasına ancak seyirci olarak gidebileceğini iddia etmişti. 

18 YIL SONRA ŞAMPİYON OLDU

Arda Turan'lı Atletico Madrid Barcelona ile 1-1 berabere kalarak 18 yıl aradan sonra La Liga'da şampiyon oldu. Arda Turan'ın La Liga'da şampiyon olan ilk Türk futbolcu unvanını elde etmesinden sonra gözler Ahmet Çakar'a çevrilirken ünlü yorumcu yıllar evvel milli futbolcu hakkında sarf ettiği sözlerden dolayı canlı yayında açıklama yapmak zorunda kaldı.

AHMET ÇAKAR: ÖZÜR DİLERİM

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında yıllar önce Arda hakkındaki sözleri hatırlatılan Ahmet Çakar, ' Yanıldığım için bir Türk vatandaşı olarak gurur duydum. Arda'dan binlerce kez özür dilerim Arda Turan, Hakan Şükür'ü de geride bırakmıştır. Türk futbolunun en büyük efsanesi olmuştur.'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title