Haberler

Ahmet Bulut: Gökhan Gönül'e Avrupa'dan Teklifler Var

Güncelleme:

Fenerbahçeli Gökhan Gönül'ün menajeri Ahmet Bulut, başarılı futbolcuya Avrupa kulüplerinin talip olduğunu belirtirken Sarı Lacivertlilerle masaya oturduktan sonra bu teklifleri değerlendireceklerini söyledi.

GÖRÜŞME NE ZAMAN YAPILACAK?

Milli futbolcunun Fenerbahçeli idarecilerle transfer görüşmesi hakkında tarih vermeyen Bulut, "Başkan ne zaman uygun görürse o zaman görüşeceğiz" ifadesini kullanırken, yapılacak teklif hakkında ise şu yorumu yaptı;
"Fenerbahçe Kulübü, bütçesine en uygun teklifi yapacaktır. Basın üzerinden 'oyuncu bu rakamı istiyor, şu rakam olmazsa olmaz' demem doğru değil."

BEŞİKTAŞ İDDİALARI

Radyospor'da Aydın Cingöz ile Haber Aktif programına konuşan Bulut, Gökhan Gönül'ün Beşiktaş'la anılması hakkında da yorum yaparken, "Önce Fenerbahçe ile görüşülecek. Diğer bir kulüple şu aşamada görüşmenin anlamı yok. Sezon sonuna kadar Gökhan Gönül başka bir takımla görüşmeyecek. Gökhan bugüne kadar da görüşme yapmadı" diye konuştu.

AVRUPA'DAN TEKLİFLER VAR

Ahmet Bulut Gökhan Gönül için kendisini arayanların elbette ki olduğunu ifade ederken, "Gökhan Gönül'e yurt dışından talipler var, bu da normal. Zaten bunların olmaması normal olmaz" ifadelerini kullandı.

GOMEZ İÇİN GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Ahmet Bulut, Mario Gomez için Beşiktaş ile görüşmelerin devam ettiğini de ifade etti ve "Kalıp kalmayacağını söylemek doğru olmaz" dedi.

(Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gökhan Gönül Ahmet Bulut Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (12)

ZİYA40.:

AKŞAM BEŞİTTAŞTA DİYE HABER YAPTINIZ. . . SABAH YURT DIŞI DİYE. . . BU NASIL HABER

2
0
yanıtYanıtla
HANOFER 96:

HANNOFER 96 baskanı MICHEAL BRIESSMAN 96. KURULUS YILLARI ICIN MUTHIS BI KADRO KURUYORMMUS GOKHANIDA ALDILAR ALMANYADAN YEGENIM ARADI

0
0
yanıtYanıtla
REAL MADRID KAPIDA:

REAL MADRID TURK FUTBOLCU ICIN YILLIK 6. 7 MILYON EURO ONERMIS

0
0
yanıtYanıtla
JUBİLE:

ABİ BU NEYIN KAFASI ADAM KONYA MACIYLA JUBİLE YAPTI

0
0
yanıtYanıtla
BAŞAKŞEHİRİMİZE HAYIRLI OLSUN:

gg yi başakşehir aldı transfer kesınlestı

0
0
yanıtYanıtla
işçispor:

gökhan gönüle yonca spor teklif yapmış. . mehmet topala da şişhanespor teklif yapmış. . şişhanede oynar, çünkü taraftarı çok.

0
0
yanıtYanıtla
QATAR MİLLİ TAKIMIYLA ANLAŞTI:

gökhan katarda demedi demeyin

0
0
yanıtYanıtla
SAO PAULO YOLUNDA:

sao paulonun basına gelen alex yönetime gökhanın alınması ıcın talımat vermıs gokhanıda brezılya kızları ortamı cezbetmıs gdebılır

0
0
yanıtYanıtla
PSG ALIYOR:

İBRAHIMOVICIN OZEL ISTEGI UZERINE PSGYE GIDIYOR

0
0
yanıtYanıtla
giresunsporla anlaştı:

giresun sporla anlaştı gökhan yıllık 3. 2 mılyon euro sız uyuyun hala

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title