Haberler

Ahmet Aydın: "Bu Ülkede Özgürlük Varsa Bunu Sağlayan Ak Partidir"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kalabalıktan detaylar- AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın'dan detaylar- Aydın'ın konuşması AK Parti Grup Başkanvekili Aydın: - "Eski Türkiye'de faili meçhuller vardı, işkenceler vardı, Kürt yoktu, Alevi yoktu, tek tip insan vardı"- "Bu ülkede özgürlük varsa bunu sağlayan AK Partidir" AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, "Eski Türkiye'de faili meçhuller vardı, işkenceler vardı, Kürt yoktu, Alevi yoktu, tek tip insan vardı" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kalabalıktan detaylar- AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın'dan detaylar- Aydın'ın konuşması AK Parti Grup Başkanvekili Aydın: - "Eski Türkiye'de faili meçhuller vardı, işkenceler vardı, Kürt yoktu, Alevi yoktu, tek tip insan vardı"- "Bu ülkede özgürlük varsa bunu sağlayan AK Partidir" AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, "Eski Türkiye'de faili meçhuller vardı, işkenceler vardı, Kürt yoktu, Alevi yoktu, tek tip insan vardı" dedi.Aydın, seçim bölgesi Adıyaman'da Kahta ilçesinde esnafı ziyaret ederek, partisinin seçim bürosu açılışına katıldı.Aydın, burada yaptığı konuşmada, eskiden Kürt olmanın ve "Kürdüm" demenin suç sayıldığını belirterek, artık o karanlık günlerin geride kaldığını söyledi.Paralel ve şer şebekelerin bir olduğunu ifade eden Aydın, geçmişte yaptıklarını tekrar yapmaya, millettin önünü kesmeye çalışacaklarını dile getirdi.Koalisyon dönemlerinin geride kaldığını belirten Aydın, şöyle konuştu: "Eski Türkiye'de faili meçhuller vardı, işkenceler vardı, Kürt yoktu, Alevi yoktu, tek tip insan vardı. Tüm bunların altında CHP'nin imzası vardı. Eski Türkiye'de IMF kapılarında dolanan hükümetler vardı. 16 ayda bir hükümetler değişirdi, koalisyonlar vardı. Memurlarının maaşını ödeyemeyen hükümetler vardı. Türkiye tarihinde en büyük küçülmesini bu dönemde yaşadı."Aydın, bugün yaşanan sorunların tek sebebinin CHP olduğunu savunarak, CHP'nin bu ülkede kendisi dışında olan herkesi yok saydığını, camileri ahır haline getirdiğini ve bu milletin CHP'yi bir daha iktidar etmeyeceğini ileri sürdü.AK Parti davasının kurucu lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın milli eğitim müfredatında olan bir şiiri okuduğu için cezaevine atıldığını anımsatan Aydın, "Bu ülkede özgürlük varsa bunu sağlayan AK Partidir. Eskiden başörtülü kızlarımız okul bahçesinden içeri alınmıyordu. İkna odaları vardı, katsayı adaletsizliği vardı. Yani eskiden Türkiye karanlıktaydı. Fakat halk tercihini yaparak aydınlığı tercih etti" diye konuştu.Aydın, HDP'nin seçim bildirgesinde yer alan zorunlu din dersi ve Diyanet İşleri Başkanlığını kaldıracağı yönündeki vaatlerine de tepki göstererek, HDP'nin Ermeniler için okudukları Fatiha'yı Kobanililerden esirgediğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Politika

Ahmet Aydın Ak Parti Adıyaman Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title