Haberler

Ahmediye Mahallesi'nde Yılsonu Sergisi Açıldı

Arifiye Halk Eğitim Merkezi tarafından, Ahmediye Mahallesinde düzenlenen kursların yılsonu sergisi açıldı.

Arifiye Halk Eğitim Merkezi tarafından, Ahmediye Mahallesinde düzenlenen kursların yılsonu sergisi açıldı.

Sergi açılışına Arifiye Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, AK Parti Arifiye İlçe Başkanı Ethem Çınar, Başkan Yardımcısı Veysel Ünlü, Arifiye Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdülvahit Uygar, Arifiye İlçe Jandarma Komutanı Serdar Nuhveren, Ahmediye Muhtarı Nedim Yılmazer, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, "Arifiye'mizi sosyal ve ekonomik yönden kalkındırmanın yolu her yaş grubuna yönelik, mesleki ve teknik eğitim kursları düzenlemekten, onları sosyal ve ekonomik hayata kazandırmaktan, üretmekten geçiyor. 2014-2015 Eğitim Öğretim yılının sonuna geldiğimiz bu günlerde Arifiye'mizin çeşitli mahallelerinde düzenlenen kursların yılsonu sergilerini açıyoruz. Genç kızlarımızın ve ev hanımlarımızın el emeği göz nuru olan bu eserleri gördükçe, inanın çok mutlu oluyor, ne kadar doğru bir iş yaptığımızı daha iyi anlıyorum. Tüm kursiyerlerimizi, hocalarımızı ve bu kursların düzenlenmesinde emeği geçenleri, canla başla çalışan Sayın Müdürümüz Abdülvahit Uygar'ı kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Bizler de bu kursların artarak devam etmesi noktasında elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Karakullukçu Rauf Ulusoy Ak Parti Arifiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title