Haberler

Ahmedinejad, Türkçe Şiir Okudu, Ayakta Alkışlandı

Güncelleme:

İran eski Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, Hz. Zeyneb'in doğum günü dolayısıyla düzenlenen programda şair Şehriyar'ın "Haydar Babaya selam" adlı şiirini Türkçe okudu.

İran eski Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, İstanbul, Esenyurt'ta Hz. Zeyneb'in doğum günü dolayısıyla düzenlenen programda şair Şehriyar'ın "Haydar Babaya selam" adlı şiirini Türkçe okudu. Alkış yağmuruna tutulan Ahmedinejad, "Sizler benim kalbimdesiniz" dedi.

ERBAKAN İÇİN GELDİ, HZ. ZEYNEB'İN DOĞUM GÜNÜ PROGRAMINA KATILDI

Merhum Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vefatının yıl dönümü nedeniyle Türkiye'ye gelen İran eski Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, Esenyurt'ta Hz. Zeyneb'in doğum günü dolayısıyla düzenlenen konferansa katıldı.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Burada yaptığı konuşmalarda birlik ve beraberlik vurgusu yapan Ahmedinejad, tüm Müslümanların bir olarak dünya meselelerinin çözümünde etkili olacağını belirtti.

AYAKTA ALKIŞLANDI

Türkçe bilmenin mutluluğuna ulaşamadığını belirten Ahmedinejad, Şair Şehriyar'ın "Haydar Babaya selam" şiirini Türkçe okudu. Türkçe olarak "Sizler benim kalbimdesiniz" diyen Ahmedinejad'ı katılımcılar ayakta alkışladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mahmud Ahmedinejad İstanbul Esenyurt İran Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (89)

MeletomobilWeb@haberler.com:

Yobaz Ahmedinecat tükiyeyi de Iran Gibi Yapmak istiyorlar Cagdisi Insanlar molla Devleti

24
24
yanıtYanıtla
ıspartalı:

ŞU ADAM GERCEKTEN BÜYÜK BİR LİDER

32
5
yanıtYanıtla
murat murat:

Bu İran şiia hayranlığı hayra alamet değil. Çok vahim bir durum. Şiaa çok tehlikeli bir mezhep Ehli sünnetin düşmanı . Uyanık olmada yarar var.

19
17
yanıtYanıtla
aziz:

bu adamı seviyorum babaaa yaaa.

17
16
yanıtYanıtla
KürdümmobilWeb@haberler.com:

Bu pisligi sürekli övüd durmayın.suriyede katletilen sunni kardeşlerimizin kanın vebali üzerinde tutuyor..

13
16
yanıtYanıtla
Emrah deniz Mobil-IOS:

Şeriatçı kadın insan düşmanının Türkiye'de ne işi var.. Defolsun gitsin terörist ahmediterorist...)))

4
22
yanıtYanıtla
....:

adamın dibi bu adam

17
8
yanıtYanıtla
Bazid CelaliMobil-IOS:

Bu adam tam bir istihbaratçı!!! Nede olsa korkak hep havalardı İsrail'e karşı... Ama sadece havlamakla kaldı pis mahluk...iyiki İsrail'de var...

5
19
yanıtYanıtla
murat murat:

Suriyeli emekli bir pilotla tanıştım adamın dalağı alınmış iç organları hasar görmüş iranlı askerlerin süngüsüyle adam yarımı insan haline gelmiş doktorlar adamın fazla yaşamayacağını söylemişler. 5 tane kızını ve karısını İranlı devrim öldürmüş. Adam bunları ağlayarak anlattı. İran askerleri İsraillilerden ne farkı var. tek bir oğlu ve kendi kurtulmuş oğlunun gözleri kör olmuş atılan el bombasından dolayı. Şimdi İran nüfusunun yüzde 10 sünni bu sünnilere baskı ve asilime ve şialaştırma politikaları yapıyor. Türkiye de kimse Şiaa yı şirin göstermesin.

18
5
yanıtYanıtla
dadasmobilWeb@haberler.com:

Ahmedinejad eğer samimi iseniz esad rejimini destekleyen hizbullahi çekin.

10
12
yanıtYanıtla
Tüm 89 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title