Haberler

Ahmedinejad Hâlâ Halktan Mektup Alma Uygulamasını Devam Ettiriyor

Güncelleme:

İran eski Cumhurbaşkanı Ahmedinejad, görev süresi bitmesine rağmen evinin bulunduğu sokak başında halkın sorunlarını dinleyip halktan sorunlarını içeren mektuplar alıyor.

İran eski Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, görev süresi bitmesine rağmen evinin bulunduğu sokağın başında halkın sorunlarını dinleyip halktan sorunlarını içeren mektuplar alıyor.

HALKIN SORUNLARINI DİNLEYİP GELEN MEKTUPLARI ALIYOR

Dana.ir sitesinin haberine göre, cumhurbaşkanı olduğu dönemde gittiği her yerde incelemek için halktan mektuplar alan ve bu yönüyle İran politikacıları arasında yeni bir yol izleyen Ahmedinejad, başlattığı uygulamayı hala devam ediyor. Ahmedinejad, yaklaşık 1,5 yıl önce görevini bırakmasına rağmen başkent Tahran'daki Narmek mahallesinde halkla görüşerek sorunlarını dinliyor ve kendisine getirilen mektupları incelemek için topluyor.

HALA SÖZÜ DİNLENİYOR

Haberde, Ahmedinejad'ın topladığı mektupları ilgili kurumlara gönderdiği duyuruldu ve bu durum 'eski cumhurbaşkanın hala devlet kurumlarında sözünün dinlendiği' şeklinde yorumlandı. 8 yıllık görev süresince mütevazı tavırlarıyla sürekli gündeme gelen Ahmedinejad, bu davranışından dolayı halkın büyük beğenisini toplamıştı.

Eski Cumhurbaşkanı kendisinden boşalan koltuğuna danışmanı ve aynı zamanda dünürü olan İsfendiyar Rahim Meşai'yi getirmek istemiş ancak Meşai'nin adaylığı veto edilmişti.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mahmud Ahmedinejad İran Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır?
500

Yorumlar (8)

Kizilordu Horasan:

En azindan basit bir evi varmis, bizim Hirsizlar gibi Köskü, Villasi yoktur.

15
3
yanıtYanıtla
AHA:

BU ADAM KADAR BİLGİLİ KÜLTÜRLÜ VE DÜRÜST BİR ADAM BULAMAZSINIZ. . .

14
3
yanıtYanıtla
ragi1907:

HER BİJİ Ahmedinejad

9
3
yanıtYanıtla
AvdMobil-IOS:

Iranli olsun camurdan olsun

1
7
yanıtYanıtla
CE:

Ben isterim bizdede boyle bir mekanizmanin kurulmasini. Gidip direk basbakanla veya cumhurbakaniyla temas kurabilmek cokda guclu olmayan demokrasimizi canlandirir. Tabii burda MIT''e cok is dusuyor. Ama Tayyip paranoyaya bagladigi icin kimse yanina yaklasamiyor. Anca 50-60 korumayla cuma sonrasi yasli bir nine veya dede falansan.

6
0
yanıtYanıtla
aybala:

nede olsa türk

3
2
yanıtYanıtla
adam gibi adammobilWeb@haberler.com:

Soyle bi liderimiz ataturkten sonra gelmedi

4
1
yanıtYanıtla
body traitor:

HELAKL SANA HIRPANI YOLDAŞ

1
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title