Haberler

Ahlatlı Berberler Bayram Mesaisinde

Güncelleme:

Bitlis'in Ahlat ilçesinde ki berberler, ramazan bayramı öncesinde yaşanan yoğun hareketlilikten dolayı fazla mesai yapmaya başladı.

Bitlis'in Ahlat ilçesinde ki berberler, Ramazan Bayramı öncesin de yoğun bir hareketlilikle birlikte fazla mesai yapmaya başladılar.

Meslek gurupları içerisinde bayram öncesi en yoğun esnaf guruplarından olan berberlerin bu bayram da kaderleri değişmedi. Bugünden itibaren yoğun bir şekilde çalışmaya başlayan berberler, bayram namazı öncesine kadar müşterilerine hizmet vermeye devam edecek. Uzun süre ayakta çalışmak zorunda kalan berberler bunu pek dert etmeden müşterilerini bayrama şık ve temiz girmeleri için ellerinden gelen gayereti gösteriyor. İşini severek yaptığını belirten berberlerden Zafer Koç, durumu çok olumsuz görmediklerini, vatandaşları bayrama şık yetiştirebildikleri için mutlu olduklarını söyledi. Yılda iki defa bu yoğunlukta çalıştıklarını ifade eden Zafer Koç, yaşadıkları yoğunluk ve yorgunluğun her şekilde maddi ve manevi açıdan kendilerini memnun ettiğini, güzel bayramların yaşanmasında pay sahibi olmalarının hazzını yaşadığını dile getirdi.

Tıraş olmayı geç saatlere bırakan müşteriler ise, özel sektör ve serbest meslekte çalışmaları nedeniyle gündüz müsait zamanları olmaması nedeniyle gece geç saatte tıraş olmaya geldiklerini belirtti. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bayramı Bitlis Ahlat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title