Haberler

Ahlat Tanıtım Günlerine Hazırlanıyor

Güncelleme:

Bitlis'in Ahlat ilçesinde, Ankara'da düzenlenecek "Bitlis Tanıtım Günleri" için hazırlıklar başladı.

Ahlat ilçesinde, Ankara'da düzenlenecek "Bitlis Tanıtım Günleri" için hazırlıklar başladı.

Ankara'da 13-16 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek tanıtım günlerine hazırlık için Ahlat Kaymakamlığı Toplantı Salonunda, toplantı düzenlendi.

Kaymakam Bülent Tekbıyıkoğlu başkanlığında düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

Toplantıda konuşan Tekbıyıkoğlu, 13-16 Kasım tarihlerinde Ankara'da yapılacak olan Bitlis Tanıtım Günleri'nde yapılacaklar hakkında durum değerlendirmesi yapılması için toplandıklarını belirterek, önerileri olan katılımcıların görüşlerini bildirmelerini istedi.

Tanıtım günlerinde kaymakamlık ve belediyenin ortak stant açacağını belirten Tekbıyıkoğlu, ilçeyi en iyi şekilde tanıtmayı amaçlandıklarını ifade etti.

Tekbıyıkoğlu, şöyle konuştu:

"Valiliğin her yıl geleneksel olarak düzenlediği tanıtım günlerine katılacağız. Atatürk Kültür Merkezinde yapılacak etkinlik için bize de 40 metrekare kadar bir yer ayrıldı. Açacağımız stant ile ilçemizi en güzel şekilde tanıtacağız. Standımızın arkasında Selçuklu Mezarlığının yukarıdan çekim bir panoramik fotoğrafı olacak. Onun önünde de 3 boyutlu, 3 mezar taşı bırakacağız. Standın iki dip köşesine de Emir Bayındır ve Erzen Hatun kümbetlerinin 3 boyutlu görüntüsünü sergileyeceğiz. Ahlat belgeseli devamlı olarak gösterilecek. Ahlat ile ilgili bilgileri ziyaretçilerimize aktaracağız. Ayrıca standımızda el sanatları, yöresel ürünler, ilçeyi tanıcı materyaller, cd ve kitaplar da olacak." - Bitlis

Kaynak: AA / Yerel

Bülent Tekbıyıkoğlu Bitlis Ahlat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title