Haberler

Ahlat'ta AK Parti Konvoyuna Bıçaklı Saldırı

Güncelleme:

Bitlis'in Ahlat ilçesinde bıçaklı saldırıya uğrayan AK Parti konvoyundaki iki kişi yaralandı. Olayla ilgili iki kişi gözaltına alındı.

Bitlis'in Ahlat ilçesinde saldırıya uğrayan AK Parti konvoyundaki iki kişi yaralandı.

HDP'Lİ GRUPTAN TAŞLI SALDIRI

Alınan bilgiye göre, Adilcevaz'daki mitinge katılmak üzere yola çıkan AK Parti konvoyu, Ahlat'tan geçerken zafer işareti yaparak yolu kapatan HDP'li bir grubun taşlı saldırısına uğradı.

İKİ KİŞİ YARALANDI

Konvoydaki araçların durması üzerine yaşanan gerginlikte, AK Parti Bitlis 3. sıra milletvekili adayı Fatih Kadirioğlu'nun kardeşi Zülküf Kadirioğlu ayağından, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Şahin ise kolundan bıçakla hafif yaralandı.

Yaralılar, Ahlat Devlet Hastanesi'ndeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

İKİ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Güvenlik güçlerinin müdahale ettiği olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Gerginliğin sona ermesinin ardından da konvoy Adilcevaz'a hareket etti.

ARAÇ YUMRUKLANINCA, ARAÇTAKİLER GRUBA KARŞILIK VERDİ

AK Parti milletvekili adayı Kadirioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugün Güroymak'ta düzenlenen mitingde de küçük çaplı olaylar yaşandığını belirterek, "Güroymak mitingini kazasız belasız bitirdik, Adilcevaz mitingine giderken Ahlat girişinde araç fazlalığından dolayı trafik kilitlendi. Bu esnada kardeşim, yeğenim ve eniştemin bulunduğu seçim çalışmalarında kullandığım aracıma bir grup vurmaya başladı. Araçtakiler de inerek gruba karşılık verince arbede yaşandı. Bunun sonucunda da biraderim ve parti yöneticimiz aldıkları bıçak darbesi sonucu yaralandı. Hastanede gerekli müdahaleler yapıldı ve darp raporu alındı" ifadesini kullandı.

"SİYASETTE FİKİRLER ÇATIŞMALI, BEDENLER DEĞİL"

Seçim döneminin sükunet içinde geçmesini arzuladıklarını vurgulayan Kadirioğlu, "Siyasette fikirler çatışmalı, bedenler değil" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Adilcevaz Ak Parti Bitlis Ahlat Yerel Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (88)

AHLAT' LI Mobil-ANDROID:

ben o olaya çok yakındım kıskançlıklarından ne yapacaklarını şaşırdılar. bu hdp'nin çöküşünün en güzel örneği. rezil katiller.

26
24
yanıtYanıtla
FATİH MHP:

OYLAR MHP YE

35
13
yanıtYanıtla
OsmanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Hdp nin escinsel insanlari milletvekili yapmasini goren musluman nasil oy verir hala anlamiyorum..dunyadan gelip geciyoruz verdigimiz oyun bile hesabini verecegiz musluman kurt kardesler ermenilerin oyununa gelmeyin helak olmayin..kavgayla ozgurluk gelmez ozgursunuz daha neyi sorun yapiyorsunuz elinizi vicdaniniza koyun

5
40
yanıtYanıtla
adam gibi adam selo başkanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

İnadına HDP

27
17
yanıtYanıtla
X^3 Y^3=12:

AKP MILETTI TEDIH VE TARIK EDIYOR. BIRBIRINI BICAKLAMIŞLARLARDIR KIM HIRSIZI NE YAPSIN

21
13
yanıtYanıtla
NasMobil-IOS:

Şiddetin her çeşidine hayırr

29
0
yanıtYanıtla
B İ T L İ S L İ:

Olayın gerçek yüzü konvoy geçerken okuldan çıkan iki üç tane çocukların zafer işareti yapması. buna tahammül edemeyen provokasyon Akp yandaşları çocukları üzerine yürümesi neticesinde çevredeki vatandaşların olaya karşı tepkisi bu . .

21
7
yanıtYanıtla
haydiimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ulan baraji assaniz ne olur acmasaninz ne olurr

14
13
yanıtYanıtla
vatan Mobil-ANDROID:

ak koyunlar ve hirsizlara iyi oluyor vatani sattiginiz zatlar size iyi yapiyorlar ondan sonra.allah kitap peygamber .muslumanlikta boyle seyler olmaz ....

21
5
yanıtYanıtla
Zaza23mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Millete saldırıp tehditlerle bir yere varamazsınız bosuna dövünmeyin bu millet bıktı artık sizin gibi bölücü eşkiyalardan istemiyorsanız Çıkın terkedin bu ülkeyi insanlar rahat etsin yeter artık

21
4
yanıtYanıtla
Tüm 88 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title