Haberler

Ahlat'ta 23 Nisan Coşkusu

Bitlis’in Ahlat ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Bitlis'in Ahlat ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Program, sabah Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk'ün büstüne çelenklerin konulmasıyla başladı. Ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için okulların gösterisinin yapılması için Ahlat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü kapalı spor salonuna geçildi. Buradaki program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından Ahlat Kaymakamı Osman Dölek, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ahmet Kaymak ve Ahlat Belediye Başkan Vekili Nail Uslu, halkın ve çocukların bayramını kutladı. Daha sonra bir konuşma yapan Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeynel Kılıç, dünya nüfusunun önemli bir bölümünü çocukların oluşturduğuna değinerek, hiçbir ülkede çocukların böyle özel bir gününün olmadığını söyledi.

Öğrenciler tarafından 23 Nisan ile ilgili yazı ve şiirlerin okunmasının ardından sahnelenen folklor gösterileri ise izleyenler tarafından oldukça beğenildi. Daha sonra resim, şiir ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından hediyeleri verildi.

Program, Selçuklu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan gösterilerle sona erdi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk 23 Nisan Bitlis Ahlat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title