Haberler

Ahlat Spor Lige 3 Puanla Başladı

Bitlis Süper Amatör Futbol Ligi’nde mücadele eden Ahlat Aktaş Gençlerbirliğispor, ilk maçını farklı bir skorla kazanarak lige 3 puanla başladı.

Bitlis Süper Amatör Futbol Ligi'nde mücadele eden Ahlat Aktaş Gençlerbirliğispor, ilk maçını farklı bir skorla kazanarak lige 3 puanla başladı.

Ahlat Şehir Stadyumu'nda Mutki Spor'u konuk eden Ahlat Spor, başlama düdüğüyle birlikte maça hızlı bir şekilde başladı. Sık sık bulduğu pozisyonlarla izleyenlere heyecanlı anlar yaşatan Ahlat Spor, karşılaşmanın 35'inci dakikasında ise bir penaltı kaçırdı. Maçın ilk yarısı oldukça çekişmeli geçerken, karşılaşmanın 45'inci dakikasında Hakan Acar'ın attığı golle birlikte Ahlat Spor ilk devreyi 1-0 önde kapattı.

Maçın ikinci yarısında daha baskılı ve oyun hakimiyetini sağlayan bir futbol sergileyen Ahlat Spor, Onur Balcı'nın attığı golle 2-0 öne geçti. Oyun disiplinini bozmayan Ahlat Sporlu oyuncular karşılaşmayı tüm ciddiyetiyle devam ettirirken sık sık pozisyon buldu. Habip Alçiçek'in attığı golle 3-0 öne geçen Ahlat Spor, daha sonra Arda Berzan ve Habip Alçiçek'in attığı gollerle birlikte 5-0'lık bir üstünlük elde etti. Maçın ikinci devresinde Mutki Sporlu bir oyuncu ise kırmızı kart gördü. Karşılaşmanın son dakikalarında ise Mutki Sporlu Onur Oral bir gol atarak maçın skorunu belirledi. Karşılaşma 5-1 Ahlat Aktaş GB Spor'un galibiyetiyle sona erdi.

Maçı orta hakem olarak Yasin Atay ve yardımcıları Cüneyt Oğur ile Berkay Koldaş yönetti.

Maç sonunda Ahlat Aktaş GB Spor Kulübü Başkanı Kaya Atılgan ise, iki takımın futbolcularını tebrik ederek, güzel bir karşılaşma olduğunu söyledi. Daha sonra müsabaka ile ilgili bir değerlendirme yapan Atılgan, bu sezon oldukça iddialı olduklarını her platformda dile getirdiğini vurgulayarak, taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını söyledi. Atılgan, "Bu sezon için oldukça kaliteli transferler gerçekleştirdik. Amacımız Bölgesel Amatör Lig'e yükselmektir. Bunun içinde ilk maçımız bizler için oldukça önemliydi. Çünkü iddialı olduğumuzu taraftarlarımıza da göstermek istiyorduk. Bugünde oldukça güzel bir maç sergiledik. 5-1 gibi farklı bir skorla maçı kazandığımız için mutluyuz. İnşallah aynı tempoda devam edeceğiz" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bitlis Mutki Ahlat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title