Haberler

Ahlat Sosyal Güvenlik Kurumunun Faaliyetleri

Güncelleme:

Ahlat ve Adilcevaz ilçelerine ait tarım Bağkur'u ve Sosyal Güvenlik Destek Primi, işlemlerinin artık Ahlat Sosyal Güvenlik Kurumunda yapılacağı bildirildi.

Ahlat ve Adilcevaz ilçelerine ait tarım Bağkur'u ve Sosyal Güvenlik Destek Primi (SGDP), işlemlerinin artık Ahlat Sosyal Güvenlik Kurumu'nda yapılacağı bildirildi.

Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu'nu makamında ziyaret eden Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müdürü Nihat Taşdemir, Ahlat ve Adilcevaz ilçelerine ait tarım Bağkur'u ve SGDP işlemlerinin kurumları tarafından yapılacağını söyledi.

Taşdemir, bundan sonra kurumlarında Ahlat ve Adilcevaz ilçelerine ait 4/B 1479 sayılı Esnaf Bağkuru ile 2926 sayılı Tarım Bağkur'u ve SGDP, merkez müdürlüğü tarafından da esnaf tarım Bağkur'u, tescil, terk, emeklilik hesaplama, tescil bilgi değişiklikleri, borçlanmalar, hizmet girişi, hizmet bildirme, kazanç beyan girişi ve malüllüğe sevk işlemlerinin yapılacağını açıkladı.

Kaynak: AA / Yerel

Sosyal Güvenlik Kurumu Adilcevaz Ahlat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title