Haberler

Ahlat Myo'da Mezuniyet Törenini

Bitlis Eren Üniversitesi Ahlat Meslek Yüksekokulu (MYO) 2013-2014 mezunları için mezuniyet töreni düzenlendi.

Bitlis Eren Üniversitesi Ahlat Meslek Yüksekokulu (MYO) 2013-2014 mezunları için mezuniyet töreni düzenlendi.

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Okul birincisi Hatice Kübra Tunç'un ardından kürsüye çıkan Ahlat MYO Müdürü Harun Koçak, ortak bir sevinci paylaşmak için toplanmış bulunduklarını ifade etti. Koçak, "Sevgili öğrenciler; bugün gidiyorsunuz. Ömrünüzün iki güzel yılını geçirdiğiniz bu sıraları, Ahlat'ın güzel manzarasını, bizleri unutmayın. Olur da yolunuz tekrar düşerse, burada bir eviniz olduğunu hatırlayın. Sıranıza yazdığınız bir isim vardır mutlaka. O isim kazınsa bile bilin ki bizim kalplerimizde, zihinlerimizde hep saklı kalacaksınız. Belki isminizi, yüzünüzü günden güne unutabiliriz. Ama bir şey var ki o hep baki kalacak, hoca ve öğrenci. Hüzünlüyüm. Sizin de, mezun ederken içinize hüzün dolduracak öğrencilerinizin olması en büyük dileğim. Bir hoca için en büyük bahtiyarlık. Hüzünlüyüm evet ama ümidim daha yoğun. Bu ümitle hepinizi kucaklıyor, elleri öpülesi velilere sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

BEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabir Rüstemli ise, 2 yıl önce MYO'ya kayıt yaptıran öğrencileri mezun etmenin gururunu yaşadıklarını belirterek, öğrencilere başarılarının devamını diledi.

Yapılan konuşmaların ardından, okul içerisinde yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol tarafından hediyeleri verildi. Daha sonra öğrencilere anı belgeleri takdim edildi. Kep töreni ve kokteylin ardından, program müzikli eğlenceyle devam etti.

Ahlat Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa Bitlis Eren Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabir Rüstemli, Ahlat Belediye Başkan Vekili İlhami Gülşen, Ahlat MYO Müdürü Harun Koçak, bazı kurum amirleri, öğretim görevlileri, öğrenci ve velileri katıldı. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eren Üniversitesi Harun Koçak Ahlat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title