Haberler

Ahlat Müftülüğü'nden Gül Dağıtımı

Bitlis'in Ahlat İlçe Müftülüğü, kurum amirleri ve esnaflara gül dağıtarak Kutlu Doğum Haftası etkinliklerini başlattı.

Ahlat Müftüsü Orhan İmamoğlu ile din görevlileri, kurum ve esnafları ziyaret ederek gül ve davetiye dağıtıp Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine davet ettiler. Müftü İmamoğlu, Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, İlçe Garnizon Komutanı Ahmet Zafer Bayram, Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban ve diğer kurum amirlerini ziyaret ederek gül ve çeşitli hediyeler verdi. Daha sonra konuyla ilgili açıklamada bulunan Müftü İmamoğlu, 14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanacak olan Kutlu Doğum Haftası'nı başlattıklarını ifade ederek, bu vesileyle kurumlar, esnaf ve vatandaşlara Hz. Peygambere duyulan muhabbettin sembolü olan gül dağıttıklarını söyledi. İmamoğlu; "Başta Sayın Kaymakamımız olmak üzere, diğer protokol üyesi kurum amirlerini oluşturduğumuz bir ekiple ziyaret ederek hem gül dağıtımı yaptık hem de etkinliklerimize davet ettik. Ayrıca yine diğer din görevlisi arkadaşlarımızda ilçe merkezindeki esnaf ve vatandaşlarımıza da gül ve davetiye dağıtımı yaparak hafta içinde yapacağımız etkinliklere davet ettik. İnşallah Kutlu Doğum'un feyzini alarak etkinliklerimizi güzel bir şekilde halkımızla beraber kutlayacağız. Ben tekrardan tüm halkımızı programlarımıza davet ediyorum. Halkımızın Kutlu Doğum Haftası'nı tebrik ediyorum ve bu haftanın ülkemize, halkımıza ve bütün ümmeti Muhammed'e hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İmamoğlu Bitlis Müftü Ahlat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title