Haberler

Ahlat Kaymakamı Tekbıyıkoğlu'nun Köy Ziyaretleri

Bitlis’in Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, gezilerini sürdürerek köylerin içinde bulunduğu son durumu yerinde gözlemledi.

Bitlis'in Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, gezilerini sürdürerek köylerin içinde bulunduğu son durumu yerinde gözlemledi.

Kaymakam Tekbıyıkoğlu, ilçeye bağlı köylerdeki rutin ziyaretlerine periyodik olarak devam ediyor. Kaymakama köy ziyaretlerinde Özel İdare Müdürü Seyfettin Gündoğan ile Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Zübeyir Ergezen de eşlik etti. Kaymakam Tekbıyıkoğlu, köy ziyaretleri kapsamında ilçeye bağlı Soğanlı, Uludere, Yeniköprü ve Çatalağzı köylerini ziyaret etti. Halkın sorunlarını yerinde dinleyen ve yeni yapılan yolların yanı sıra köylerde yapılan yatırımları yerinde inceleyen Kaymakam Tekbıyıkoğlu, halkın istek ve önerileri hakkında da bilgi aldı.

Kaymakam Tekbıyıkoğlu, köy gezileri sırasında yolda karşılaştığı çocuklara ise çeşitli hediyeler vermeyi ihmal etmedi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Tekbıyıkoğlu Bitlis Ahlat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title