Haberler

Ahırın Kilidini Kırarak Büyükbaş Hayvanları Çaldılar

Erzurum’un Olur ilçesine bağlı Köprübaşı köyünde Ersel Çevik’e ait ahıra giren hırsızlar 4 büyükbaş hayvanı alarak kayıplara karıştı.

Erzurum'un Olur ilçesine bağlı Köprübaşı köyünde Ersel Çevik'e ait ahıra giren hırsızlar 4 büyükbaş hayvanı alarak kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, Olur İlçesine bağlı Köprübaşı köyünde meydana gelen hırsızlık olayında köy imamı da olan Ersel Çevik'e ait ahıra gece geç saatlerde giren hırsızlar ahırda bulunan 2 inek, 1 tosun ve bir danayı alarak uzaklaştılar. Sabah ahıra giden Ersel Çevik, ahırın kilidinin kırıldığını ve içerideki hayvanlarının olmadığını görünce durumu jandarmaya bildirdi.

Bölgeye gelen Oltu İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Olay Yeri ekipleri ahır içerisinde ve bölgeye inceleme yaptı. Yapılan incelemede hırsızların ahırdan çaldıkları hayvanları yürüterek köyden çıkarın burada araçla götürdükleri belirlendi. Hırsızların yakalanması için çalışma başlatıldı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Köprübaşı Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title