Haberler

Ahırdan Kaçtı, Polis Yakalayıp Kesti

Sivas'ta bulunduğu ahırdan kaçan ve önüne çıkanlara saldıran inek, belediye ekipleri ve polisi peşine taktı. Yaşanan kovalamacanın ardından uyuşturucu iğne ile vurularak yakalanan ineği, polis memuru kesti.

Ahırlar bölgesinde hayvancılık yapan Osman Sayar'a ait bir inek, köpeklerden korkup ipini kopararak ahırdan kaçtı. Sivas- Ankara karayolu üzerinde bulunan 180 Polis Lojmanları'na kadar gelen inek, burada nöbet tutan polis memuruna saldırdı. Buradan vatandaşlar ve polis ekipleri tarafından uzaklaştırılan inek bir süre Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzerinde dolaştıktan sonra çevre yoluna çıktı. Yolun karşısına geçen ve Kızılırmak kenarından şehre doğru ilerlemeye başlayan ineği etkisiz hale getirmek için belediye ekiplerinden yardım istendi.

7 KEZ UYUŞTURUCU İĞNE İLE VURULDU

Belediye Veteriner Müdürlüğü ekipleri kaçan ineğe 7 kez uyuşturucu iğne attı. İğnenin etkisiyle daha fazla kaçamayan inek arsada belediye ekipleri tarafından yakalandı. Yakalandıktan sonra iğnelerin etkisiyle telef olabileceği belirtilen ineği sahibi Osman Sayar kesemeyince, yardımına başpolis memuru Muhammet Hanifi Kaya yetişti. Polis memuru Kaya, yere yatırılan ineği bıçakla kesti. Kesim sırasında yeniden hareketlenen hayvanı belediye görevlileri tutarak etkisiz hale getirdi. Hayvan sahibi Osman Sayar, daha sonra ineği aracına yükleyerek götürdü. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hanifi Kaya Sivas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title