Haberler

Ahika Yönetim Kurulu Toplantısı

AHİKA Yönetim Kurulu ToplantısıKIRIKKALE (AA) - Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) Yönetim Kurulu Toplantısı, Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan başkanlığında yapıldı.

AHİKA Yönetim Kurulu ToplantısıKIRIKKALE (AA) - Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) Yönetim Kurulu Toplantısı, Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan başkanlığında yapıldı.Ceylan, Kırıkkale Valiliği Salonu'ndaki toplantıda yaptığı konuşmada, bir önceki yönetim kurulu toplantısında alınan kararlarla ilgili yapılan çalışmaları değerlendireceklerini söyledi.Mali destek programlarıyla ilgili değerlendirmelerin de yapılacağını anlatan Ceylan, şöyle konuştu: "2014 yılı teknik destek sonuçları 15 Eylül 2014 tarihinde ajansımız tarafından ilan edilmiştir. 30 asil ve 7 yedek proje başarılı olarak değerlendirilmiştir. Bugün ki toplantıda yönetim kurulumuza yönelik detaylı bilgilendirme yapılacaktır. Toplantımızın diğer bir gündem maddesi de ilkokul öğrencilerine yönelik tanıtım günleri düzenlenmesi konusudur. Daha önce haziran ayında yapılan yönetim kurulu toplantısında alınan karar doğrultusunda düzenlenen organizasyonun ilk ayağı yine haziran ayında Nevşehir'de gerçekleştirilmiştir. Toplantımız gelecek bir ay için planlanan diğer çalışmaların tartışılmasıyla sona erecektir."Toplantıda, Kırşehir Valiliğinden Mersin Valiliğine atanan Özdemir Çakacak'a Yönetim Kurulu Başkanı Ceylan tarafından ajansa verdiği katkılardan dolayı seramik vazo hediye edildi.Toplantıya, ajansın yönetim kurulu üyeleri Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ticaret ve sanayi odaları ile il genel meclislerinin başkanları katıldı. -AHİKA Yönetim Kurulu Toplantısı-Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan

Kaynak: AA / Güncel

Kırıkkale Nevşehir Eylül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title