Haberler

Ahi Esnafı, Yıldırım Türk'e Sıkıntısını Anlattı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Milletvekili aday adayı Yıldırım Türk, Ahi Esnafını ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Milletvekili aday adayı Yıldırım Türk, Ahi Esnafını ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Kırşehir'in en eski çarşılarından biri olan Ahi Çarşısında ki esnafla bir araya gelen 7 Haziran Genel Seçimlerinde MHP adayı Dr. Yıldırım Türk esnafla yaptığı sohbette onların sorunlarına da yakın olduklarını ve sürekli takip ettiklerini belirtti. Türk konuşmasında, "12 yıllık süre içerisinde istikrarsızlık istikrar gibi gösterilmeye çalışılmıştır. Küçük esnaf alım gücünün darlığı nedeni ile bitme noktasında ayakta kalmaya çalışmaktadır. Milliyetçi Hareket Partisi 12 yıllık AKP iktidarını ekonomik açıdan da analiz etmektedir. İnşallah yeni oluşacak süreçte de esnafımız kendilerinden bekleneni bizimle görecektir. Güç bela ayakta kalmaya çalışan küçük esnaf kredilerle ayakta durmaya çalışmaktadır. Esnafın faiz batağında olması da iyi bir gelişme sonucu değildir. Bilinmeli ki esnafımızın borç batağına sürüklenmesi de geleceğimiz açısından hiç de önemli bir gelişmeye işaret etmemektedir" dedi.

Türk, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Arif Ekici ve parti seçim koordine üyeleri birlikte Ahiliğin beşiğinden esnafın sıkıntılarından kurtulması için MHP programını esnafa anlatıyor. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Yıldırım Türk Kırşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title