Haberler

Ah Güzel İstanbul

Efsaneler şehri İstanbul, aşığı olan onlarca şairin Müşfik Kenter'in sesinde hayat bulacak şiirleri ve usta bestekârların birbirinden değerli solistlerin yorumlayacağı şarkılarıyla İş Sanat'ta dile geliyor.

Üçyüzbin yıllık tarihinde adına binlerce efsane üretilen İstanbul, Gürsel Koçak'ın anlatımı ve Serdar Yalçın'ın müzikleriyle 15 Mayıs Cumartesi akşamı İş Sanat sahnesine konuk oluyor.

Dünyanın en güzel kadını için Sarayburnu'nda yapılan bir masal sarayında başlayan İstanbul efsaneleri, tiyatro dünyasının duayeni Müşfik Kenter'in seslendireceği usta şairlerin kaleminden çıkma şiirlerle dile geliyor.

İş Sanat'taki konserde güzelliğini sadece ona gerçekten bakana gösteren, sırrını onu gerçekten dinleyene açan İstanbul, şiirlerde ve şarkılarda hayat bulacak.

Konserde Türk Sanat Müziği sazları ve aralarında bas Zafer Erdaş ve mezzosoprano Deniz Erdoğan Likos'unda bulunduğu solistler yer alacak.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title