Haberler

Agü Spor Zirve Yarışını Sürdürmek İstiyor

AGÜ Spor Başantrenörü Avcı: "Bu aralar çok iyi basketbol oynamıyoruz ama zirve yarışını sürdürebilmemiz için önümüzdeki maçları almamız gerekiyor" "Evimizde oynayacağımız hiçbir maçı ne olursa olsun kaybetmek istemiyoruz.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ekiplerinden Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ Spor ), yarın kendi seyircisi önünde oynayacağı Orman Genel Müdürlüğü (OGM) Orman Gençlik Spor karşılaşmasından galibiyetle ayrılarak zirve yarışını sürdürmek istiyor.

AGÜ Spor Başantrenörü Ayhan Avcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yoğun bir sezon geçirdiklerini ve takım olarak zorlandıklarını ifade etti.

Hem Avrupa hem de Türkiye liginde mücadele etmenin kendileri için zor olduğunu belirten Avcı, "Şu ana kadar elimizden gelenin en iyisini yaptık. 8 karşılaşmada 6 galibiyet aldık ve 14 puanla üçüncü sıradayız. Bu aralar çok iyi basketbol oynamıyoruz ama zirve yarışını sürdürebilmemiz için önümüzdeki maçları almamız gerekiyor" diye konuştu.

Avrupa ve Türkiye liginde sürpriz mağlubiyetler almalarına rağmen takım disiplininden kopmamaya gayret ettiklerini ifade eden Avcı, şöyle devam etti:

"Her ne kadar moralimiz bozulsa da aldığımız mağlubiyetler bizi amacımızdan saptırmadı. Bu sene ligde sürpriz yaratıp final takımı olmak istiyoruz. İlk üçteki takımlar çok değerli çok kaliteli kadroya sahip takımlar. Çok kıyasıya mücadeleler oluyor. Mağlubiyet almamak lazım ama geçen hafta bir mağlubiyet aldık. Ondan önce de Fenerbahçe'ye yenilmiştik. Yarın da Ormanspor ile oynayacağız. Ana hedefimizi düşündüğümüzde bizim için çok önemli bir maç. Evimizde oynayacak olmanın avantajını kullanmak istiyoruz. Evimizde oynayacağımız hiçbir maçı ne olursa olsun kaybetmek istemiyoruz. Yarın ki maçı da taraftarımızın desteğiyle kazanmak istiyoruz."

Çok fazla yolculuk yaptıklarını ve bunun da takımı yorduğunu dile getiren Avcı, geniş bir kadroya sahip olmadıkları için yorgunluğun performansı da olumsuz etkilediğini ve istemedikleri mağlubiyetleri almalarına neden olabildiğini vurguladı.

Avcı, Ormanspor maçında taraftarların kendilerini yalnız bırakmamasını istedi. - Kayseri

Kaynak: AA / Spor

Ayhan Avcı Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title