Haberler

AGÜ Spor, Fenerbahçe'ye İlk Yenilgisini Tattırmak İstiyor

Güncelleme:

Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde 6 haftadır yoluna kayıpsız devam eden AGÜ Spor, yarın karşılaşacağı Fenerbahçe'ye ligdeki ilk yenilgisini tattırmayı hedefliyor.

MUSTAFA ÖNAL - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde, 6 haftayı yenilgisiz geçen Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü (AGÜ Spor), yarın karşılaşacağı Fenerbahçe'yi mağlup ederek, rakibine ligdeki ilk yenilgisini tattırmak istiyor.

Yeni sezona transferlerle kadrosunu güçlendirerek başlayan Kayseri temsilcisi, ligin ilk 6 haftasında tüm maçlarını kazanarak, önemli bir başarıya imza attı. İlk 6 hafta sonunda Galatasaray Odeabank ve Fenerbahçe'nin ardından averajla 3. sırada yer alan kırmızı-beyazlı kulüp, yarın konuk edeceği Fenerbahçe'yi yenerek, zirve yolunda bir engeli daha aşmayı hedefliyor.

"Çok kaliteli basketbolculara sahibiz"

Kulüp başkanı Ömer Yağmur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çok kaliteli bir takıma sahip olduklarını, bu sezon ligde elde edecekleri başarılarla adlarından söz ettirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Ligde yollarına kayıpsız devam ettiklerini hatırlatan Yağmur, şöyle devam etti:

"Sezona çok iyi başlangıç yaptık, başarımızı sezon sonuna kadar sürdürmeyi arzu ediyoruz. Ligde sırasıyla Adana BOTAŞ, Hatay Büyükşehir Belediyespor, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Edirne Belediyesi Edirnespor, İstanbul Üniversitesi BGD ve Osmaniye Gençlik takımlarını mağlup etmeyi başardık. Şimdi önümüzde Fenerbahçe maçı var. Rakibimiz ligin güçlü takımlarından ancak bizim de hedefimiz var. Çok iyi bir takımız, çok kaliteli basketbolculara sahibiz. Fenerbahçe'yi mağlup ederek, rakibimize ligdeki ilk yenilgisini tattırmak istiyoruz. Bunu başaracak güce sahibiz. İnşallah iyi bir oyun sonucunda karşılaşmadan mutlu ayrılan taraf biz oluruz."

Taraftarlardan destek isteyen Yağmur, "Taraftarlarımız bizim için önemli bir güç. Sağ olsunlar taraftarımız bizi yalnız bırakmıyor. Fenerbahçe maçı çok önemli. Taraftarımızdan bu zorlu maçta tribünleri doldurarak, takımın yanınında yer almasını bekliyoruz" diye konuştu.

"Ligi hiç yenilgi almadan bitirme hedefimiz var"

Başantrenör Ayhan Avcı ise yeni sezona iyi başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Ligde FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'ne göre daha başarılıyız. İlk 6 karşılaşma bizim için zordu ama hepsinden galip ayrılarak, yolumuza kayıpsız devam ediyoruz. Ligi hiç yenilgi almadan bitirme hedefimiz var. Maçlara bu hedef doğrultusunda hazırlanıyoruz. Yarın karşılaşacağımız Fenerbahçe de çok güçlü ancak hedeflerimiz doğrultusunda galip ayrılmamız gerekiyor. Çok zor olacak ama inşallah kazanırız."

AGÜ Spor - Fenerbahçe maçı, yarın saat 16.00'da Kadir Has Spor Salonu'nda başlayacak. - Kayseri

Kaynak: AA / Spor

Fenerbahçe Kayseri Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title