Haberler

Agü Spor'da Galibiyet Sevinci

Maç sonu sevinç-Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü (AGÜ Spor) Başkanı Ömer Yağmur röportajı AGÜ Spor'da galibiyet sevinci- Kulüp Başkanı Yağmur: "Fenerbahçe'yi yenerek, İstanbul'a 2-0 önde gitmenin mutluluğunu yaşıyoruz" Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü (AGÜ Spor) Başkanı Ömer Yağmur, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Spor Toto play-off yarı final ikinci maçında Fenerbahçe'yi mağlup ederek, İstanbul'a seride 2-0 önde gitmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ-Maç sonu sevinç-Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü (AGÜ Spor) Başkanı Ömer Yağmur röportajı AGÜ Spor'da galibiyet sevinci- Kulüp Başkanı Yağmur: " Fenerbahçe'yi yenerek, İstanbul'a 2-0 önde gitmenin mutluluğunu yaşıyoruz" Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü (AGÜ Spor) Başkanı Ömer Yağmur, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Spor Toto play-off yarı final ikinci maçında Fenerbahçe'yi mağlup ederek, İstanbul'a seride 2-0 önde gitmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.Yağmur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, play-off yarı final serisinin ikinci maçını 59-56 kazandıklarını hatırlattı.Önemli bir galibiyete imza attıklarını vurgulayan Yağmur, şöyle konuştu: "Maça tutuk başladık ama daha sonra açıldık. Biz normal sezonlarda da 3. ve 4. periyotta iyi oynuyorduk, Fenerbahçe maçında da öyle oldu. Takımımız çok iyi mücadele etti. Galibiyette en büyük faktör taraftar. Taraftarımız takımımızı çok iyi destekledi. Fenerbançe'yi yenerek, İstanbul'a 2-0 önde gitmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 2-0 çok büyük bir avantaj. Bu avantajımızı değerlendirip, İstanbul'da da kazanarak, finale yükselen taraf olmayı arzu ediyoruz. Galatasaray ile final oynamak istiyoruz."Yağmur, taraftarlara Fenerbahçe maçında verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Kaynak: AA / Spor

Fenerbahçe İstanbul Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title