Haberler

Agü Spor da 8 Oyuncu Sağlık Kontrolünden Geçti

Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden AGÜ Spor da 8 oyuncu sağlık kontrolünden geçti.

Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden AGÜ Spor da 8 oyuncu sağlık kontrolünden geçti. Baş Antrenör Ayhan Avcı, "Bu sezon iyi bir takım yaptık" dedi.

Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden AGÜ Spor da ter döken Gizem Sezer, Ayşegül Günay, Dila Aşkın, Janset Sayın, Deniz Çatalbaş, Öze Bilgin, Sinem Ataş ve Tuğçe Canbaz, Memorial Kayseri Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Burada bir açıklama yapan AGÜ Spor Baş Antrenörü Ayhan Avcı, güzel bir takım kurduklarını ve nokta atışı transfer yaptıklarını söyledi. Avcı, "Dün itibariyle 8 oyuncumuz ile çalışmalara başladık. Yabancı oyuncularımız olimpiyatlardan dolayı aramızla değiller, geç gelecekler. Belki ilk maça bile yetişememe ihtimalleri bile olabilir. O döneme kadar belki bir tane yabancı oyuncumuz aramıza katılabilir. Bu 8 kişi ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu bizim için yararlı bir şey olacak. Türk oyuncularımızı daha da iyi yetiştireceğiz. Bugün de sağlık muayenesine geldik. Artık antrenmanlarımıza çift antrenman olarak devam ediyoruz. Bu sezon iyi bir takım yaptık" ifadelerini kullandı.

Yönetimin de büyük fedakarlıklar yaptığını kaydeden Avcı, "Son yıllarda yapılan en iyi takımı yaptığımızı düşünüyorum. Yönetim bu sene çok ciddi fedakarlık yaptı. Türk ve yabancı olarak istediğimiz tüm transferleri yaptık. Son 4-5 sezonun en iyi AGÜ'sünü göreceksiniz. Şimdiye kadar alamadığımız bütün kupaları da, katıldığımız her yerdeki kupalara da talibiz" diye konuştu.

Takım kaptanı Tuğçe Canbaz da, "3 sezon öncede buradaydım. Burada 3 sezon oynadım. Buraya tekrardan geri döndüğüm için çok mutluyum. Yeni sezon hazırlıklarına başladık. 15 gün sonra turnuvalar başlayacak. Bu turnuvalarda yabancı oyuncular olmayacak. Sadece Türk oyuncularla beraber katılacağız. Bu sırada da bireysel eksiklikleri tamamlayacağız. Bu turnuvalarda sezon öncesinde bizim için iyi olacak" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ayşegül Günay Gizem Sezer Ayhan Avcı Kayseri Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title