Haberler

AGT Gençleri Desteklemeye Devam Ediyor

Güncelleme:

Psikolog ve Yazar Doğan Cüceloğlu Cumhuriyet Üniversitesi'nde gençlerle buluştu..

"KENDİN OLMAK" Söyleşileri: Kendi Yaşamında kendin olarak var olmak..

AGT, iletişim psikolojisi uzmanı Prof. Doğan Cüceloğlu'nu Türkiye'nin farklı illerindeki gençlerle buluşturmaya devam ediyor. Kendi yaşamının kontrolünü ele almak, gerçek coşku, mutluluk ve "Biz" değerleri üzerine düzenlenen söyleşi, 30 Kasım Cuma günü Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde gerçekleşti.

Başarı ve coşkusunun bileşenlerini gençlerle paylaşmaya devam eden AGT, "Doğan Cüceloğlu Gençlerle" projesi ile Türkiye'nin 8 farklı üniversitesine konuk oluyor. Kendi yaşamında var olmanın yollarını, "BEN" ve "BİZ" olabilmenin gücünü güncel örnekler eşliğinde üniversitelilere aktaracak olan Cüceloğlu, birey ve toplum iletişimi konularındaki deneyimlerini gençlerle paylaştı.

Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu insanların çoğu kez eşleri, arkadaşları, çocukları ve yöneticileri ile yaşadıkları sorunların farkındalık eksikliğinden kaynaklandığını belirterek "Farkındalık bilinci yüksek olduğu takdirde bu sorunları yaşamayız. Gençler uzun zamandır beni dinlemek istiyorlar ben de onlarla bir araya gelerek bu süreçleri anlatmak ve farkındalıklarını yükselterek ileride anne, baba, öğretmen, doktor ya da yönetici olduklarında daha az sorun yaşamalarına yardımcı olmayı umuyorum." dedi.

Prof. Cüceloğlu, AGT'nin projeye desteğinden ve gençlerle bir arada olabilmekten mutluluk duyduğunu ve bu buluşmaların uzun süre devam etmesini umduğunu belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Doğan Cüceloğlu Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title