Haberler

Ağrı Yurt Ay Der Başkanı Çirik'in Başsağlığı Mesajı

Ağrı Yetiştirme Yurdundan Ayrılanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Yurt Ay Der) Başkanı Recep Çirik, trafik kazasında hayatını kaybeden Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü’nde görevli Abdullah Koçhan’ın ailesine başsağlığı diledi.

Ağrı Yetiştirme Yurdundan Ayrılanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Yurt Ay Der) Başkanı Recep Çirik, trafik kazasında hayatını kaybeden Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'nde görevli Abdullah Koçhan'ın ailesine başsağlığı diledi.

Ağrı Yetiştirme Yurdundan Ayrılanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Yurt Ay Der) Başkanı Recep Çirik mesajında, "Kent merkezinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'nde görevli Abdullah Koçhan'ın trafik kazasında hayatını kaybetmesi bizi derinden üzdü. Hayatını kaybeden Abdullah Koçhan'a Allah'tan rahmet, ailesine ve ASP camiasına başsağlığı diliyorum. Ayrıca kazada yararlanan Başak Atilla, Elmas Kılıç, Medinegül Uca, Edule Uca, Fahrettin Güneş, Songül Uca ve Esmanur Uca'ya acil şifalar dilerim" dedi. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ağrı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title