Haberler

Ağrı Valisi Işın: PKK'nın Doğubayazıt ile Gürbulak'ta Katliam Oyunu Var

Ağrı Valisi Musa Işın, Eleşkirt ilçesinde düzenlenen kaynaşma programında yaptığı konuşmada, PKK'nın Ağrı'yı Şırnak ve Hakkari'ye benzetme hedefi bulunduğunu bildirdi. Vali Işın, "Şu anda PKK'nın Doğubayazıt ve Gürbulak Sınır Kapısında böyle bir oyunu var. Bunu bertaraf etmeye çalışıyoruz. PKK'ya verilen talimat 'Doğubayazıt'ta ya da Gürbulak Sınır Kapısı'nda sivil katliam yapın, bunu da devlet yaptı' diyelim" dedi.

Eleşkirt Belediye Başkanı AK Partili Sebahattin Sarı tarafından bugün belediye taziye evinde organize edilen esnaf, halk ve protokol üyelerinin kaynaşma programına katılan Vali Musa Işın, bir konuşma yaptı. Özellikle son 2 yıldır PKK ve destekçilerinin Ağrı üzerinde bir proje uyguladıklarına dikkati çeken Vali Işın, terör örgütünün Ağrı'yı Şırnak ve Hakkari'ye benzetmek hedefinde olduğunu savundu. Vali Işın, şunları söyledi:

"Değerli Eleşkirtliler, buna izin vermeyin. Eğer buna izin verirseniz çocuklarınızı dağa götürüp öldürürler. Terör örgütü araçlarınızı yakıyor, kız çocuklarınızı dağa götürüyor. İnsanlarımızı dağa götürüp tehdit edip haraç alıyorlar. Hepiniz bunu yaşadınız. Böyle bir alçaklık hiçbir yerde yoktur. İşte bunlar bu alçaklığı ve ihaneti yapan yaratıklardır. Ayrıca bunlar sizin dininizi bilmezler. Dininize düşmandırlar. Allah'ınıza düşmandırlar. Peygamberinize düşmandırlar. Kıblenizi tanımazlar, başka kıble gösterirler. Bizim güzel ülkemizi Afganistan'a, Suriye'ye çevirmek istiyorlar. Ama bizim devletimiz güçlüdür. Hepsinin üstesinden gelir. Özellikle Doğubayazıt'ta büyük bir sivil katliam yapıp bunu devlet yaptı diyecekler. Allah fırsat vermesin bunlara. Şu anda PKK'nın Doğubayazıt ve Gürbulak Sınır Kapısı'nda böyle bir oyunu var. Bunu bertaraf etmeye çalışıyoruz. PKK'ya verilen talimat 'Doğubayazıt'ta ya da Gürbulak Sınır Kapısı'nda sivil katliam yapın, bunu da devlet yaptı' diyelim. Seçim öncesi de işimize yarasın. Nasıl olsa biz Kürtleri çok rahat kandırabiliyoruz. Siz Kürtleri kandıramayacaksınız. Kürtler inşallah faziletleri ile sizleri boğacaktır. Bakın Kürt halkı hiç bir zaman zalimlerin yanında yer almadı. Kürt dindardır, vatanına bağlıdır, Peygamberleri bir Allah'ı bir, kıbleleri bir. PKK kan ve gözyaşı vaat ediyor. Oysa devlet ise sevinç vaat ediyor, mutluluk vaat ediyor, huzur vaat ediyor."

Vali Musa Işın, Eleşkirt Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı, AK Parti Milletvekili adayı Eleşkirtli Erhan Tenekeci, AK Parti İlçe Başkanı Aytekin Arslan'ın katıldığı toplantıda konuşmaların ardından öğle yemeği verildi. - Ağrı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Doğubeyazıt Eleşkirt Gürbulak Ağrı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title