Haberler

Ağrı Valisi Işın, Inşaatı Tamamlanan Okulları Hizmete Açtı

Ağrı Valisi Musa Işın, Eleşkirt ilçesinde Recep Tayyip Erdoğan İmam Hatip Lisesi ile pansiyonu, Mehmet Akif Ersoy İlk ve Orta Okulu, Esentepe Orta Okulu ile Eleşkirt Ortaokulu'nun toplu açılış törenine katıldı.

Vali Işın, burada yaptığı konuşmada, açılışlara katılması planlanan ama programlarından dolayı katılamayan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın selam ve sevgilerini ilettiğini söyledi.

Açılışını gerçekleştirdikleri dört okulunda hayırlı olması temennisinde bulunan Işın, okullarda milletimize ve memleketimize pırıl pırıl insanlar yetişeceğini dile getirdi.

Hükümetin son 14 yıldır her alanda olduğu gibi eğitim alanında da ciddi yatırımlar yaptığını aktaran Işın, "Hükümetimiz gençlerimize önem vermektedir. Çok ciddi hizmetler yapılmaktadır. İnşallah bu hizmetler katlanarak devam edecektir. Ağrı şimdiye kadar almadığı hizmetleri son 15 yıl içerisinde almaya başlamıştır ve almaya da devam edecektir. İnşallah burada yetişen çocuklarımız memleketine saygılı İslami çerçevede yetişen ve dinine, devletine bağlı insanlar olacaktır." dedi.

Işın, tören sonrası çocuklarla beraber kurdele keserek okulların ve pansiyonun açılışını yaptı.

Ardından sınıfları dolaşan Işın, bir süre sohbet ettiği öğrencilere kırtasiye malzemesi hediye etti.

Törene, Vali Yardımcısı Ejder Demir, AK Parti İl Başkanı Kemal Atmaca, Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun, Özel İdare Genel Sekreteri Erhan Tenekeci, Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı, Taşlıçay Belediye Başkanı İsmail Taşdemir, Yücekapı Belediye Başkanı İlhami Zeyrek, muhtarlar, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Mehmet Akif Ersoy Eleşkirt Ağrı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır? 31 Mart Yerel Seçimleri 2. Tura kalırsa ne olur? Seçim ikinci tura kalırsa ne zaman, hangi tarihte yapılacak? Merve Veziroğlu'nun eşi tutuklandı mı? Merve Veziroğlu davasında son durum ne? 31 Mart 2024 yerel seçimleri iptal edilirse ne olacak? Bir sonraki yerel seçim ne zaman olacak? Selim Arslangiray kimdir? Zafer Partisi Eskişehir- Seyitgazi Belediye Başkan adayı Selim Arslangiray kaç yaşında, nereli? 28 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? Seçimden sonraki gün tatil mi? 1 NİSAN tatil mi? Okullar seçimden sonraki gün (Pazartesi) tatil mi? Nerede oy kullanacağım? E- Devlet sorgulama ekranı! 31 Mart günü nerede oy kullanacağım? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 28 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? DEM Parti Zonguldak Merkez Belediye Başkan adayı kim? DEM Parti Zonguldak Merkez adayı Ceylan Turğut kimdir? DEM Parti Yozgat Merkez Belediye Başkan adayı kim? DEM Parti Yozgat Merkez adayı Merve Eylül Bütün kimdir? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 28 Mart Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? DEM Parti Yozgat Yerköy Belediye Başkan adayı kim? DEM Parti Yozgat Yerköy adayı Tülin Üçdal kimdir? DEM Parti Yozgat Sorgun Belediye Başkan adayı kim? DEM Parti Yozgat Sorgun adayı Doğan Karakoç kimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title