Haberler

Ağrı Valisi Işın, Gençlik Merkezi'ni Ziyaret Etti

Vali Musa Işın, Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Cemil Budak tarafından kapıda karşılanan Vali Işın, ilk olarak gençlerle bir araya geldi.

Daha sonra Gençlik Merkezi bünyesindeki kursları dolaşan Işın, öğrencilere üniversiteyi okumaları ve üniversitenin yanında spor yapmaları tavsiyesinde bulundu.

Işın, "Zannediyorum okul okumak spor yapmaya mani değildir. Ama benim önceliğim spordur. Ben burada kabiliyetliyim, başarılı olacağım, üniversite okumama gerek yok derseniz o sizin kendi kararınız. Ama doğru olan okula da devam etmek" dedi.

Sporun güzel bir alan olduğunu belirten Işın, Ağrı'da spor yapan ve iyi derece alan sporcuların bulunduğunu anımsattı.

Bu konuda kentteki alt yapının uygun olduğunu anlatan Işın, şöyle konuştu:

"Büyük bir spor salonumuz yapılıyor. Gençlik merkezimiz eylül yada ekim ayında hizmete girecek. 6'sı merkez, 4'ü de ilçelerde 10 sentetik çim saha yapıyoruz. Mahallelerde okuma, ders çalışma salonları, internet kafe,  bilardo ve masa tenisi gibi toplu mekanlar yapacağız. Geleceğinizi düşünerek hayatınıza yön vermek için bugünden itibaren burada bulunmanız ve başka işlere karışmamanız önemli. Sakın gençlik duygularına kapılarak yanlış yönlere kendinizi atmayın. Hayatınızı karartırsınız. Sizi kandırmak ve farklı yönlere çekmek isteyenler olacaktır. Anlık maceralara kapılmayın. Allah'ın verdiği bu ömrü heba etmeyelim. Devletimiz güçlüdür kimseyi açıkta bırakmamaktadır. Herkese hayatta çeşitli fırsatlar vermektedir. Yeter ki bizlerin birazcık gayreti olsun. Sizler milletimizin geleceğisiniz."

Kaynak: AA / Yerel

Ağrı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title