Haberler

Ağrı Valiliği'den 1200 Aileye Ramazan Yardımı

Ağrı Valiliği, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi 1200 aileye gıda yardımı dağıttı.

Ağrı Valiliği, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi 1200 aileye gıda yardımı dağıttı.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca hazırlanan içinde, pirinç, mercimek, bulgur, kuru fasulye, toz şeker, çay, zeytin, salça, makarna, un ve yağın bulunduğu gıda paketleri tespit edilen ailelere ulaştırıldı. Ağrı Valisi Musa Işın, ramazan ayında 1200 aileye gıda yardımında bulunduklarını söyledi.

Yardım yapılan ailelerin önceden tespit edildiğini ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını belirten Vali Işın, Ramazan ayı boyunca iftar programları da düzenleyeceklerini ifade etti. Vali Işın, "Ağrı merkezde 7 bin kişi ile iftar yapacağız. Patnos'ta 300 kişilik çadır kurulmuş her gün orada 300 kişi yemek yiyecek. Mahallelerimizde vatandaşlarımızla ramazan boyunca mahallelerde iftar yapacağız. Her iftar aşağı yukarı bin kişilik olacak. İlçelerimizde kaymakamlarımız mahallelerimizde iftar çadırları kurmuşlar ve aynı zamanda mahallelerimizde iftarlar yapılmaktadır. Dolayısıyla ramazan boyunca vatandaşlarımızın feyizli, bereketli ve huzurlu bir ramazan geçirmesi için ilimiz ve ilçelerimizde çeşitli tedbirler aldık. Vatandaşlarımızla birlikte hemen hemen her akşam iftarımızı açacağız. Bu Ramazan ayının bütün hemşehrilerimiz için olması gerektiği şekilde feyizli ve bereketli geçmesi için her türlü maddi ve manevi projelerimizi hayata geçiriyoruz. Ben Ramazan ayının hemşehrilerimiz için huzur içerisinde geçmesi için temenni ediyorum" diye konuştu. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ağrı Valiliği Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title